• OD SAMOG POČETKA OBA RADNIČKA KRENULA AGRESIVNO

    Radnički (Sremska Mitrovica) – Radnički (Zrenjanin) 3:2 (poluvreme 1:1)   Prolećni deo fudbalskog prvenstva u Srpskoj ligi – grupa Vojvodina nastavljen je u subotu, 10. marta, utakmicama 16. kola, u kojem je zrenjaninski Radnički gostovao istoimenoj ekipi iz Sremske Mitrovice.     Od prvog sudijskog zvižduka obe ekipe su krenule veoma agresivno. Zrenjaninci su došli […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    OD SAMOG POČETKA OBA RADNIČKA KRENULA AGRESIVNO

    Radnički (Sremska Mitrovica) – Radnički (Zrenjanin) 3:2 (poluvreme 1:1)

     

    Prolećni deo fudbalskog prvenstva u Srpskoj ligi – grupa Vojvodina nastavljen je u subotu, 10. marta, utakmicama 16. kola, u kojem je zrenjaninski Radnički gostovao istoimenoj ekipi iz Sremske Mitrovice.

     

     fudbalskog prvenstva u Srpskoj ligi
    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Od prvog sudijskog zvižduka obe ekipe su krenule veoma agresivno. Zrenjaninci su došli u vođstvo u 25. minutu nespretnom intervencijom i autogolom golmana domaćih Vukosavljevića.

     

    Prednost Radničkog iz Zrenjanina je trajala sve do 43. minuta, kada kapiten domaćih Damir Skorupan postiže pogodak i poravnava rezultat na 1:1.

     

     fudbalskog prvenstva u Srpskoj ligi
    Foto: Zoran Bogaroški

     

    U 58. minutu dolazi do potpunog preokreta, kada je rezervista Aleksandar Kovačić eurogolom doveo Mitrovčane do prednosti od 2:1. Vođstvo domaćih je trajalo sve do 80. minuta, jer tada povratnik među zrenjaninske crveno-crne Robert Bakoš, nakon kornera, poravnava rezultat na 2:2. Međutim, radost izabranika Predraga Kandića trajala je samo tri minuta, jer je domaća ekipa u 83. minutu ponovo došla u vođstvo od 3:2, golom Nebojše Ivanovića, glavom nakon kornera, što je, ispostavilo se i bio konačan rezultat ovog susreta.

     

    U narednom kolu, u subotu, 17. marta, od 14.30 časova, na stadionu kraj Skrobare, zrenjaninski Radnički dočekuje ekipu Bačka 1901. iz Subotice.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport