• Obavljeno testiranje najperspektivnijih zrenjaninskih sportista

    Testiranje najperspektivnijih sportista s područja grada Zrenjanina obavljeno je danas u Hali sportova „Medison“. Ovaj zadatak poveren je stručnjacima Pokrajinskog zavoda za sport i medicinu sporta iz Novog Sada.   – Angažovao nas je Sportski savez grada Zrenjanina kako bismo pratili fizički razvoj sportista, odnosno testirali njihove motoričke i funkcionalne sposobnosti. Dogovor je da za […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Obavljeno testiranje najperspektivnijih zrenjaninskih sportista

    Testiranje najperspektivnijih sportista s područja grada Zrenjanina obavljeno je danas u Hali sportova „Medison“. Ovaj zadatak poveren je stručnjacima Pokrajinskog zavoda za sport i medicinu sporta iz Novog Sada.

     

    – Angažovao nas je Sportski savez grada Zrenjanina kako bismo pratili fizički razvoj sportista, odnosno testirali njihove motoričke i funkcionalne sposobnosti. Dogovor je da za pola godine ponovo dođemo i obavimo retest. Tada ćemo videti na koji način i kojim tempom mladi i perspektivni zrenjaninski sportisti napreduju – izjavio je za portal zrenjaninski.com Branko Đukić iz Pokrajinskog zavoda za sport i medicinu sporta.

     

    Pročitajte još: TOMISLAV MILIĆ: Debituje na MMA turniru i obećava žestoku borbu (Foto)

     

    On je naveo da Sportski savez grada Zrenjanina na ovaj način radi veliku stvar.

     

    – Prepoznao nas je kao ustanovu koja je specijalizovana da uradi testove koji su prilagođeni uzrastu sportista – dodao je Đukić.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport