• Novu takmičarsku sezonu započeli maksimalnim porazom

    OK Proleter – OK Bečej 0:3 (19:25, 21:25, 18:25)   Maksimalnim porazom od 0:3 u setovima, odbojkaši zrenjaninskog Proletera započeli su novu sezonu. U utakmici koja je odigrana u nedelju, 27. oktobra, u hali Medison, mnogo bolje su se snašli gostujući igrači. Precizniji servisi i kvalitetnija igra u napadu bili su presudni faktor da bodovi […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Novu takmičarsku sezonu započeli maksimalnim porazom

    OK Proleter – OK Bečej 0:3 (19:25, 21:25, 18:25)

     

    Maksimalnim porazom od 0:3 u setovima, odbojkaši zrenjaninskog Proletera započeli su novu sezonu. U utakmici koja je odigrana u nedelju, 27. oktobra, u hali Medison, mnogo bolje su se snašli gostujući igrači. Precizniji servisi i kvalitetnija igra u napadu bili su presudni faktor da bodovi iz utakmice 1. kola Druge lige grupa Sever zasluženo pripadnu gostima iz grada na obali Tise.

     

    Pročitajte još: Rezultati utakmica 11. kola Područne fudbalske lige Zrenjanin

     

     

    U narednom kolu, izabranici Predraga Tanackovića biće ponovo domaćini. Ovog puta OK Proleter će dočekati ekipu Srem Eatona iz Sremske Mitrovice, koja je u prvom kolu bila bolja od Partizana iz Bača.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport