• Novi uspeh mladog karatiste: Ivan Lagundžija kadetski vicešampion Srbije

    Takmičar Karate kluba Zrenjanin Ivan Lagundžija kadetski je vicešampion Srbije!   Prvenstvo Srbije u karateu za kadete i juniore održano je prošlog vikenda u Čačku. Tokom dva dana takmičenja, Karate klub Zrenjanin je nastupio sa 11 takmičara i osvojio je jednu medalju.   PROČITAJTE JOŠ: Pionirska ekipa Plivačkog kluba Proleter izdominirala u Subotici: Osvojena 51 […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Novi uspeh mladog karatiste: Ivan Lagundžija kadetski vicešampion Srbije

    Takmičar Karate kluba Zrenjanin Ivan Lagundžija kadetski je vicešampion Srbije!

     

    Prvenstvo Srbije u karateu za kadete i juniore održano je prošlog vikenda u Čačku. Tokom dva dana takmičenja, Karate klub Zrenjanin je nastupio sa 11 takmičara i osvojio je jednu medalju.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Pionirska ekipa Plivačkog kluba Proleter izdominirala u Subotici: Osvojena 51 medalja

     

    Ivan Lagundžija se odlično snašao, iako je bio među najmlađima u kategoriji kadeta -63kg. On je uspeo da osvoji srebrnu medalju.

     

    Posle tri pobede, u finalu je izgubio od dosta iskusnijeg takmičara, inače reprezentativca Srbije i učesnika evropskih i svetskih šampionata.

     

    Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    „Moramo napomenuti da su svi naši takmičari nastupali u starijim uzrasnim kategorijama i da od njih tek za godinu – dve treba očekivati vrhunske rezultate u kadetskoj i juniorskoj konkurenciji. U svakom slučaju, ovo je veliki uspeh i ogromno iskustvo kako za Ivana tako i za sve ostale takmičare“, kažu u Karate klubu Zrenjanin.

     

    Perspektivni tekvondisti Zrenjanina doneli iz Skoplja pet medalja

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport