• Novi Bečej domaćin finalnih utakmica Kupa Vojvodine u rukometu

    Predsednik opštine Novi Bečej Saša Maksimović potpisao je sa predstavnicima Rukometnog saveza Vojvodine ugovor o organizaciji finalnih utakmica Kupa Vojvodine u sportskoj hali u Novom Bečeju. Utakmice u ženskoj i muškoj konkurenciji će, najverovatnije, biti odigrane 18. decembra.   – Svaka organizacija događaja, koji može da se iskoristi za promociju Novog Bečeja, a uz ulaganje […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Novi Bečej domaćin finalnih utakmica Kupa Vojvodine u rukometu

    Predsednik opštine Novi Bečej Saša Maksimović potpisao je sa predstavnicima Rukometnog saveza Vojvodine ugovor o organizaciji finalnih utakmica Kupa Vojvodine u sportskoj hali u Novom Bečeju. Utakmice u ženskoj i muškoj konkurenciji će, najverovatnije, biti odigrane 18. decembra.

     

    – Svaka organizacija događaja, koji može da se iskoristi za promociju Novog Bečeja, a uz ulaganje malih novčanih sredstava, dobro je došla. Odigravanje finalnih utakmica Kupa Vojvodine je odličan način da privučemo i takmičare i medije i, na kraju krajeva, neke od sportskih turista, da posete Novi Bečej – poručio je Maksimović.

     

    On je ugovor o organizaciji finalnih takmičenja potpisao sa generalnim sekretarom Rukometnog saveza Vojvodine Slobodanom Višekrunom. Višekruna je podsetio da su finala Kupa Vojvodine do sada održana u Subotici, Bečeju, Odžacima, Pančevu,  Rumi, Jaši Tomiću, Novom Sadu i drugim mestima.

     

    – Cilj je da se promovišu manje sredine, u kojima je prisutan rukomet, kao što je Novi Bečej – istakao je Višekruna.

     

    Potpisivanju ugovora u zgradi lokalne samouprave u Novom Bečeju prisustvovao je i Vladimir Knežić, predsednik takmičarske komisije Rukometnog saveza Vojvodine. On je istakao da je Kup Vojvodine najmasovnije takmičenje u rukometu u kom učestvuje skoro sto ekipa.

     

    Pročitajte još: Raspored svih utakmica 9. kola Područne fudbalske lige Zrenjanin

     

    Na značaj organizacije Kupa Vojvodine na rukomet u Novom Bečeju osvrnuo se i predsednik RK Jedinstvo Matija Kovač.

     

    – Već nekoliko godina naš rukometni klub beleži svoje najveće uspehe u istoriji. Krenulo se sa finalom Kupa Vojvodine u Rumi pre nekoliko godina. Od tada kreće uzlazna putanja našeg kluba i dolazak iz četvrtog u drugi rang takmičenja u Srbiji. Mnogo nam znači odigravanje Kupa Vojvodine u našoj sredini. To će doprineti razvoju sportskog ambijenta koji se neguje u Novom Bečeju – ocenio je Kovač.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport