• NOVA SEZONA POČELA BRONZOM

    Bečkerek osvojio treće mesto u Ripnju

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    RIPANJ – Pionirska ekipa Bejzbol i softbol kluba Bečkerek iz Zrenjanina, sastavljena od šest dečaka i dve devojčice (2003. godište) ostavila je dobar utisak na prvom ovogodišnjem turniru BeeBall lige Srbije, održanom u Ripnju, u organizaciji kluba Wild Cats iz tog mesta.

    Ekipa Bečkereka
    Ekipa Bečkereka

    Na takmičenju, na kojem je učestvovalo ukupno šest ekipa iz Beograda, Ripnja, Novog Sada i Zrenjanina, naši takmičari osvojili su treće mesto.

    Radi se o novoj ekipi koja je prvi put nastupila u ovom sastavu na nekom turniru i koja će se cele sezone takmičiti zajedno. Veoma dobra igra na palici, i na momente izuzetna igra u odbrani, sa velikim brojem napravljenih auta, na loptama po zemlji i u vazduhu, na kraju je nagrađena odličnim trećim mestom ekipe na turniru.

    Odigrano je sedam utakmica, uz pet pobeda i samo dva poraza. Svega par minuta  nešto slabije igre, sa propuštenim prilikama u odbrani, sprečilo je mlade Zrenjanince da igraju u finalu. Turnir je osvojila ekipa Novog Sada, koja je u finalu pobedila Vojvodinu.

    Ekipa Bečkereka igrala je u sastavu: Uroš Bursać, Nikola Dragojlov, Nikola Đurin, Dalibor Todorović, Nikola Ćurašković, Lune Raškov, Maja Todorović i Majda Feher, a pod vođstvom trenera Vladimira Bursaća.

    Detalj sa turnira
    Detalj sa turnira

    Tako je na lep način počela nova bejzbol sezona u kojoj će igrači Bečkereka pokušati da  nastave svoje odlične igre i rezultate iz prošle sezone, koje su ostvarili u kadetskom (15 godina) i pionirskom (13 godina) uzrastu.

    Tokom februara ili marta, Zrenjanin će biti domaćin turnira iz serije BeeBall lige Srbije 2016, na koji će biti pozvani dečaci i devojčice uzrasta 7 – 14 godina da uživaju u ovom zanimljivom i zabavnom sportu.

     

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport