• Nova pobeda Proletera: Krupnim koracima gaze ka povratku u elitu (Foto)

    ŽKK Proleter 023 (Zrenjanin) – KK Sistem 2000 87:70 (22:17, 24:15, 18:14, 23:24)   Košarkašice zrenjaninskog Proletera zabeležile su novu, petu ovosezonsku pobedu. Izabranice Marka Marinkova savladale su u petak, 6. novembra, na parketu Kristalne dvorane, u okviru 6. kola Druge ženske lige Srbije, ekipu Sistem 2000 iz Smederevske Palanke, rezultatom 87:70.   PROČITAJTE JOŠ: […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Nova pobeda Proletera: Krupnim koracima gaze ka povratku u elitu (Foto)

    ŽKK Proleter 023 (Zrenjanin) – KK Sistem 2000 87:70 (22:17, 24:15, 18:14, 23:24)

     

    Košarkašice zrenjaninskog Proletera zabeležile su novu, petu ovosezonsku pobedu. Izabranice Marka Marinkova savladale su u petak, 6. novembra, na parketu Kristalne dvorane, u okviru 6. kola Druge ženske lige Srbije, ekipu Sistem 2000 iz Smederevske Palanke, rezultatom 87:70.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Nisu se snašle u Dudovoj šumi: Klečanke poražene u Subotici

     

    Zrenjaninke, koje su bile apsolutni favorit u ovom meču, odlično su ga otvorile, a treba istaći fantastičnu Tamaru Jokić, koja je u prvoj četvrtini imala neverovatnih pet od pet u šutu za tri poena. Najveću prednost, od dvadeset četiri poena razlike, devojke u crveno-belim dresovima imale su sredinom poslednje deonice, kada je semafor prikazivao rezultat 75:51.

     

     

    Najefikasnija u redovima domaće ekipe bila je Jelena Muratović sa 26 zabeleženih poena, dok ju je u stopu pratila gorepomenuta Tamara Jokić, koja se zaustavila na kvoti od 19 poena. Takođe treba istaći i odličnu igru Jelene Bosnić, koja je zabeležila dabl – dabl učinak, postigavši 11 poena i 10 skokova.

     

    U narednom kolu, ŽKK Proleter 023 gostovaće u Pirotu, gde će se sastati sa ekipom ŽKK Gimnazijalac. Piroćanke trenutno zauzimaju pretposlednju, jedanaestu poziciju na tabeli.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport