• NOVA POBEDA NEDOVOLJNA ZA ULAZAK U PRVU LIGU (FOTO)

    KK PROLETER NAFTAGAS – KK NAPREDAK BOSPHORUS 85:78 (24:15, 24:15, 18:20, 19:28)     U utakmici pretposlednjeg, 25. kola Druge muške košarkaške lige Srbije, koja je odigrana u ponedeljak, u zrenjaninskoj Kristalnoj dvorani, pred oko 150 gledalaca, košarkaši Proleter Naftagasa su zabeležili novu pobedu, i sada, sa skorom od 19 pobeda i 6 poraza, zauzimaju […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    NOVA POBEDA NEDOVOLJNA ZA ULAZAK U PRVU LIGU (FOTO)

    KK PROLETER NAFTAGAS – KK NAPREDAK BOSPHORUS 85:78 (24:15, 24:15, 18:20, 19:28)

     

    Foto: Zoran Bogaroški

     

    U utakmici pretposlednjeg, 25. kola Druge muške košarkaške lige Srbije, koja je odigrana u ponedeljak, u zrenjaninskoj Kristalnoj dvorani, pred oko 150 gledalaca, košarkaši Proleter Naftagasa su zabeležili novu pobedu, i sada, sa skorom od 19 pobeda i 6 poraza, zauzimaju treću poziciju na tabeli. Nažalost, to ipak neće biti dovoljno za plasman u Prvu ligu.

     

    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Gosti iz Aleksinca predstavili su se kao veoma borbena ekipa, koja je na parketu Kristalne dvorane bila jedan od najnezgodnijih protivnika u prolećnom delu šampionata. I pored toga, zrenjaninski crveno – beli su smogli snage da ubeleže novu pobedu, i tako se oproste od publike iz grada na Begeju, za sezonu 2016/2017, na najlepši način.

     

    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Najefikasniji u domaćoj ekipi bio je Slobodan Lalić sa postignuta 22 poena, a u stopu ga je pratio i Stefan Atanacković sa dabl – dabl učinkom, i to sa 21 poenom i 11 asistencija na svom kontu.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

    Foto: Zoran Bogaroški

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport