• NOVA PAZOVA PREJAKA ZA „LUDU DRUŽINU“ (FOTO)

    KMF SAS – KMF Nova Pazova 2:6 (poluvreme 2:2) Nakon prošlonedeljnog poraza u Vrbasu od ekipe Letećeg Holanđanina rezultatom 7:4, šanse i nade ekipe SAS da opstanu u elitnom takmičenju svedene su samo na domen teorije. I pored svega toga, izabranici trenera Milivoja Batinice u ovonedeljni meč nisu ušli spuštenog garda. Bar je tako bilo […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    NOVA PAZOVA PREJAKA ZA „LUDU DRUŽINU“ (FOTO)

    KMF SAS – KMF Nova Pazova 2:6 (poluvreme 2:2)

    Foto: Zoran Bogaroški

    Nakon prošlonedeljnog poraza u Vrbasu od ekipe Letećeg Holanđanina rezultatom 7:4, šanse i nade ekipe SAS da opstanu u elitnom takmičenju svedene su samo na domen teorije. I pored svega toga, izabranici trenera Milivoja Batinice u ovonedeljni meč nisu ušli spuštenog garda. Bar je tako bilo u prvom poluvremenu…

    Foto: Zoran Bogaroški

    U petak, 17. marta, u Kristalnoj dvorani, odigrana je utakmica 16. kola Prve futsal lige Srbije u kojem je zrenjaninska „Luda družina“ (popularni višegodišnji naziv za ekipu SAS), pred oko 100 gledalaca, dočekala ekipu Nove Pazove.

    Foto: Zoran Bogaroški

    Već u 5. munutu poveli su gosti, izvanrednim golom Boška Kukolja. Nakon samo dva minuta, Zrenjaninci izjednačavaju rezultat, a strelac je bio Stefan Živkov. Narednih desetak minuta šanse su se stvarale na obe strane, ali u tom vremenskom periodu lopta kao da nije htela da završava u mreži. Jednu grešku u odbrani SAS-a, u 17. minutu, koristi Milun Blažić, koji dovodi ekipu Nove Pazove u ponovno vođstvo od 1:2. Međutim, to nije bilo sve u prvom poluvremenu. U 19. minutu, nakon brzih dodavanja napadača domaćeg tima, najbolje se snalazi Jovan Blažić, i poravnava rezultat na 2:2. Sa ovim rezultatom se odlazi na odmor.

    Foto: Zoran Bogaroški

    U drugom poluvremenu, kao da je postojao samo jedan tim na parketu Kristalne dvorane. Gostujuća ekipa preuzima potpunu inicijativu, i sa nova 4 gola u mreži Zrenjaninaca, postavlja konačnih 2:6. Strelci za ekipu Nove Pazove, u drugom poluvremenu su bili Milun Blažić, Branislav Milosavljević ( sa 2 postignuta gola) i Miloš Denić.

    Foto: Zoran Bogaroški

    – Prvo da čestitam ekipi Nove Pazove na pobedi. Ove godine nam se baš ne da da osvajamo bodove u Zrenjaninu. Krenemo prvo poluvreme dobro, međutim, onda veliki pad u drugom poluvremenu, Dosta grešaka mladih igrača, koje su nas ponovo koštale povoljnog rezultata i osvajanja bodova. Nadam se da će vremenom oni ipak postati pravi igrači, na koje će SAS moći da računa u budućnosti. Takođe, nadam se da ćemo do kraja prvenstva ostvariti još koju pobedu – rekao je za portal zrenjaninski.com Ivan Mandić, golman zrenjaninskog prvoligaša.

    Foto: Zoran Bogaroški

    Mandić je podsetio da škola futsala SAS radi sa mlađim kategorijama, i da su iz nje potekla već dva reprezentativca –  Aleksandar Mandić i Jovan Maran.

    – Nadam se da ćemo i dalje nastaviti tim tempom da radimo i da stvaramo nove klince za futsal u Zrenjaninu – istakao je Mandić.

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški 

    Foto: Zoran Bogaroški

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    Tagovi:

  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport