• NINĐUCU KLUB „MAJSTOR SENKE“ OSVOJIO 27 ZLATNIH MEDALJA

    ŠABAC – U nedelju, 26. februara, u Šapcu je održano prvenstvo Srbije u sportskoj džiu džici i odmah potom i prvenstvo Vojvodine. Posle izuzetno dugog i iscrpljujućeg dana, takmičari NK „Majstor senke“ uspeli su da osvoje na prvenstvu Vojvodine 12 zlatnih, 4 srebrne i 3 bronzane medalje.  Po dve zlatne medalje su u borbama i […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    NINĐUCU KLUB „MAJSTOR SENKE“ OSVOJIO 27 ZLATNIH MEDALJA

    ŠABAC – U nedelju, 26. februara, u Šapcu je održano prvenstvo Srbije u sportskoj džiu džici i odmah potom i prvenstvo Vojvodine.

    Posle izuzetno dugog i iscrpljujućeg dana, takmičari NK „Majstor senke“ uspeli su da osvoje na prvenstvu Vojvodine 12 zlatnih, 4 srebrne i 3 bronzane medalje. 

    Po dve zlatne medalje su u borbama i duo sistemu osvojile Mima Todorov, Elena Munćan, Sara Munćan, Kalina Kekenj i Ivan Krstin, a poletarac Denis Lošonci osvojio je zlatnu medalju iz dua i srebrnu iz borbe. Kadet Andrej Kekenj je osvojio srebrnu medalju u borbama. Seniori Igor Kekenj i Ivan Palinkaš osvojili su srebrne medalje u duo sistemu, dok su u borbama medalje osvojili seniori Ena Ramić – zlatna, Milan Stajić – bronza, Dejan Popadić – bronza i Nemanja Zolak – bronza, i peta mesta Mladen Jurišić, Nikola Gaćeša i Nikola Stanković.

    Na prvenstvu Vojvodine takmičari NK „Majstor senke“ osvojili su 15 zlatnih, 3 srebrne i 4 bronzane medalje.

    Zlatne medalje u duo sistemu i borbama osvojili su Kalina Kekenj, Sara Munćan, Elena Munćan i Mima Todorov, a u duo sistemu Igor i Ivan Palinkaš. Zlatne medalje u borbama osvojili su Ena Ramić, Milan Stajić, Dejan Popadić, Ivan Krstin, srebrne Mladen Jurišić, Nikola Stanković i Nikola Gaćeša, a bronzane Nemanja Zolak i Denis Lošonci. Bronzane medalje u duo sistemu osvojili su Denis Lošonci i Ivan Krstin.

    Takmičari NK „Majstor senke“ uzimaju kraći predah, pa nastavljaju dalje pripreme za Srbija Open 2017. u aprilu.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport