• Nikolina Trivunović se okitila zlatnom medaljom na državnom šampionatu

    Beogradski Sportski centar „Šumice“ bio je u nedelju, 25. oktobra, poprište borbi najboljih juniora Srbije u džudou, koji su se borili za titulu državnog šampiona.   Veliki uspeh na ovom prestižnom takmičenju ostvarila je Nikolina Trivunović, članica Judo i sambo kluba „Filoktet“ iz Melenaca. Ona se u kategoriji do 70 kg popela na najvišu tačku […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Nikolina Trivunović se okitila zlatnom medaljom na državnom šampionatu

    Beogradski Sportski centar „Šumice“ bio je u nedelju, 25. oktobra, poprište borbi najboljih juniora Srbije u džudou, koji su se borili za titulu državnog šampiona.

     

    Veliki uspeh na ovom prestižnom takmičenju ostvarila je Nikolina Trivunović, članica Judo i sambo kluba „Filoktet“ iz Melenaca. Ona se u kategoriji do 70 kg popela na najvišu tačku pobedničkog postolja, osvojivši prvo mesto i okitivši se zlatnom medaljom.

     

    džudo prvenstvo srbije

     

    Od ostalih takmičara kluba iz Melenaca, Gordana Bošnjak zauzela je plasman na petom mestu, dok je Petar Nikolin ovog puta ostao bez plasmana.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Neprikosnoven u svojoj kategoriji: Goran Sremac šampion Srbije u rvanju

     

    Na istom takmičenju, članovi zrenjaninskog Proletera takođe su ostvarili zapažene rezultate. Mihajlo Vujović je u kategoriji preko 100 kg uspeo da se domogne bronzanog odličja. Dušan Ludoški je u kategoriji do 90 kg zauzeo peto mesto, dok je Milan Bulaja ostao bez plasmana.

     

    Zoran Bogaroški

     

    džudo prvenstvo srbije

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport