• Nikoli Vukeliću bronza u Rumuniji, Banatskom cvetu medalje i u Ćupriji

    Trener i predsednik Karate kluba Banatski cvet Nikola Vukelić boravio je u Rumuniji, u mestu Trgovište, gde je održano Balkansko prvenstvo u karateu, na kojem je nastupilo više od 800 takmičara iz devet država.   Legendarni profesor karatea Vladimir Jorga uputio je poziv Vukeliću da se priključi ovom skupu kao sudija u tradicionalnom karateu.   […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Nikoli Vukeliću bronza u Rumuniji, Banatskom cvetu medalje i u Ćupriji

    Trener i predsednik Karate kluba Banatski cvet Nikola Vukelić boravio je u Rumuniji, u mestu Trgovište, gde je održano Balkansko prvenstvo u karateu, na kojem je nastupilo više od 800 takmičara iz devet država.

     

    Legendarni profesor karatea Vladimir Jorga uputio je poziv Vukeliću da se priključi ovom skupu kao sudija u tradicionalnom karateu.

     

    Nikola je, pored suđenja, izašao i na borilište kao takmičar, i u konkurenciji seniora od 21 do 34 godine starosti, uspeo je da osvoji bronzanu medalju u veoma teškoj konkurenciji.

     

    Vladimir Jorga i Nikola Vukelić
    Vladimir Jorga i Nikola Vukelić

     

    Takmičari Karate kluba Banatski cvet nastupili su u Ćupriji na drugom kolu Fudokan lige šampiona za 2018. godinu. Na takmičenju je nastupilo 250 takmičara iz 23 kluba.

     

    Ovo je bilo prvo takmičenje Banatskog cveta u okviru Fudokan saveza Srbije, kom se nedavno priključio. Ekipa se sastojala od 7 takmičara, a ostvareni su sledeći rezultati:

     

    Karate kluba Banatski cvet

     

    U karate borbama prvo mesto osvojili su Goran Samolovac – senior, Srđan Marić – omladinac, Nenad Stanaćev – junior, i Anastasija Nikolić – starija pionirka. Drugo mesto osvojila je Sanja Mrkajić – omladinka, a trećeplasirana je bila Dunja Diklić – juniorka.

     

    U katama, Goran Samolovac (senior) osvojio je prvo mesto, a omladnika Sanja Mrkajić – treće.

     

    Ekipu je predvodio trener Goran Samolovac.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport