• NIKOLA RAĐEN POSETIO GRADSKI BAZEN U ZRENJANINU

    ZRENJANIN – Vaterpolista Nikola Rađen posetio je danas Gradski bazen u Zrenjaninu kako bi ovdašnjoj deci predstavio kamp vodenih sportova „Number one“, koji će biti održan u Vrnjačkoj Banji od 15. jula do 12. avgusta.     Osim njega, koordinator kampa, koji se održava pod parolom „Budi šampion, plivaj sa šampionima“, jeste Dragana Ivković, a […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    NIKOLA RAĐEN POSETIO GRADSKI BAZEN U ZRENJANINU

    ZRENJANIN – Vaterpolista Nikola Rađen posetio je danas Gradski bazen u Zrenjaninu kako bi ovdašnjoj deci predstavio kamp vodenih sportova „Number one“, koji će biti održan u Vrnjačkoj Banji od 15. jula do 12. avgusta.

     

    nikola-radjen
    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Osim njega, koordinator kampa, koji se održava pod parolom „Budi šampion, plivaj sa šampionima“, jeste Dragana Ivković, a kao gosti su najavljeni Dejan Savić, Filip Filipović, Sava Rađenović, Duško Pijetlović, Gojko Pijetlović, Bane Mitrović, Miloš Ćuk, Milan Aleksić… Kamp će biti organizovan u četiri smene, od po sedam dana.

     

    – U pitanju je najbolji kamp vodenih sportova koji se organizuje u Srbiji. Došli smo na ideju da spojimo lepo i korisno, i da naš najtrofejniji sport, vaterpolo, približimo mališanima i svim zainteresovanim vaterpolistima i plivačima širom zemlje. Ovo je prilika da svi oni dođu u Vrnjačku Banju i da rade sa šampionima, kako bi jednog dana i oni postali asovi – izjavio je Rađen za portal zrenjaninski.com i dodao da polaznike kampa očekuju vrhunski uslovi i treneri, po najpovoljnijoj ceni.

     

    nikola-radjen
    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Po rečima Rađena, deca će svih sedam dana, koliko traje jedna smena, imati kvalitetan program, sa puno sadržaja, tako da će se iz Vrnjačke Banje vratiti puni utisaka. Osim treninga, biće tu i radionice sa decom, ekskurzije, tematske večeri, druženja sa šampionima i trenerima, koji će biti deo kampa.

     

    Odmah po završetku kampa, 15. avgusta, Rađen putuje u Rusiju, jer profesionalnu karijeru nastavlja u Dinamu iz Moskve.

     

    – Potpisao sam ugovor na tri godine. Ambicije kluba su ogromne, a meni imponuje što ću igrati Ligu šampiona, tako da nastavljam tamo gde sam stao – naglašava Rađen.

     

    nikola-radjen
    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Pored njega, tamo će biti i naši reprezentativci Gavril Subotić i Duško Pijetlović, kao i devetorica ruskh reprezentativaca.

     

    – Neke od njih sam već upoznao, igrao sam protiv njih, a sad ću da upoznam i ostatak ekipe, pa ćemo, što se kaže, da se združimo – dodaje Rađen.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport