• Nikola Kovačević biće učesnik drugog Svetskog kupa u Poznanu

    Takmičar Kajak kluba Begej iz Zrenjanina Nikola Kovačević obezbedio je sebi mesto u reprezentaciji Srbije, koja će u narednom periodu nastupiti na međunarodnim takmičenjima.   Nikola se plasirao među šest najboljih mlađih seniora u Srbiji, nakon što je ostvario dobre rezultate na Kupu Srbije i nacionalnom izbornom takmičenju, u kategorijama K-1 500m i K-1 1000m. […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Nikola Kovačević biće učesnik drugog Svetskog kupa u Poznanu

    Takmičar Kajak kluba Begej iz Zrenjanina Nikola Kovačević obezbedio je sebi mesto u reprezentaciji Srbije, koja će u narednom periodu nastupiti na međunarodnim takmičenjima.

     

    Nikola se plasirao među šest najboljih mlađih seniora u Srbiji, nakon što je ostvario dobre rezultate na Kupu Srbije i nacionalnom izbornom takmičenju, u kategorijama K-1 500m i K-1 1000m.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Kajakaš Radovan Ramljanski među najboljim pionirima u Srbiji

     

    Srpski reprezentativci su 6. maja započeli pripreme na Adi Ciganliji, sa trenerom Urošem Pavlovićem, sa kojim Nikola Kovačević odlično sarađuje već pune dve godine.

     

    Nakon toga, reprezetativci su se preselili u Rumu, na Borkovačko jezero, gde su i definisane posade. Sada nastavljaju pripreme u Bečeju, na Tisi.

     

    Cilj je da se naši kajakaši što bolje pripreme za predstojeća međunarodna takmičenja. Među njima je najvažnije Evropsko prvenstvo za mlađe seniore, koje se održava u Beogradu od 23. do 26. juna.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Prvo takmičenje Nikolu očekuje od 26. do 29. maja, a to je Svetski kup u Poznanu. Tamo će veslati u disciplinama K-2 500m i K-4 500m sa takmičarima koji su obezbedili mesto u reprezentaciji. U pitanju su Branko Lagundžić, Luka Stojkov, Stefan Vrdoljak i Dimitrije Stojšić.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport