• NIKOLA AĆIN JE ZABLISTAO NA OTVORENOM PRVENSTVU SRBIJE

    BEOGRAD – Na Otvorenom prvenstvu Srbije, koje je za vikend održano u Beogradu, Plivački klub Proleter nastupio je sa 20 takmičara. Zrenjaninci su osvojili ukupno 12 medalja u vrlo jakoj konkurenciji, od čak 550 takmičara.     Na prvenstvu je zabilistao Nikola Aćin, koji je u svojoj prvoj seniorskoj sezoni osvojio dve zlatne i dve […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    NIKOLA AĆIN JE ZABLISTAO NA OTVORENOM PRVENSTVU SRBIJE

    BEOGRAD – Na Otvorenom prvenstvu Srbije, koje je za vikend održano u Beogradu, Plivački klub Proleter nastupio je sa 20 takmičara. Zrenjaninci su osvojili ukupno 12 medalja u vrlo jakoj konkurenciji, od čak 550 takmičara.

     

    Nikola Aćin
    Nikola Aćin

     

    Na prvenstvu je zabilistao Nikola Aćin, koji je u svojoj prvoj seniorskoj sezoni osvojio dve zlatne i dve srebrne medalje.

     

    Nikola Aćin osvojio je zlato u trci na 100 metara leđno apsolutno i na 50 leđno apsolutno. U trci na 50 metara i 100 metara kraul apsolutno, Aćin se okitio srebrnim medaljama.

     

    Vladimir Petraš osvojio je zlato u trci na 200 metara mešovito, u kategoriji juniora, a na 400 metara mešovito srebrnu medalju. Nikola Marić bio je drugi na 200 metara kraul – juniori, a Danica Cvetković treća na 200 metara kraul.

     

    Juniorska štafeta Proletera u trci 4×200 metara kraul osvojila je drugo mesto. Treneri ekipe su bili Jocić, Lenđer i Radišić.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport