• Neverovatan preokret u drugom poluvremenu i velika pobeda SAS-a!

    KMF Sopot – KMF SAS 3:6 (poluvreme 3:1)   Veliku pobedu, neverovatnim preokretom u drugom poluvremenu, zabeležila je futsal ekipa SAS-a na gostovanju u Sopotu.   Utakmica koja je odigrana u ponedeljak, 18. novembra, u okviru 10. kola Druge lige Srbije, na najbolji način opisuje nadimak ekipe koju sa klupe predvodi prekaljeni trener Milivoj Batinica […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Neverovatan preokret u drugom poluvremenu i velika pobeda SAS-a!

    KMF Sopot – KMF SAS 3:6 (poluvreme 3:1)

     

    Veliku pobedu, neverovatnim preokretom u drugom poluvremenu, zabeležila je futsal ekipa SAS-a na gostovanju u Sopotu.

     

    Utakmica koja je odigrana u ponedeljak, 18. novembra, u okviru 10. kola Druge lige Srbije, na najbolji način opisuje nadimak ekipe koju sa klupe predvodi prekaljeni trener Milivoj Batinica – „Luda družina“.

     

    Zrenjaninci su, naime, goleadom u drugom delu susreta preokrenuli meč u svoju korist i savladali „Brazilce sa Kosmaja“ rezultatom 6:3. Na taj način su uknjižili tri nova boda, veoma bitna za izlazak iz opasne zone.

     

    Strelac gola za SAS u prvom delu susreta bio je Savo Delić u 7. minutu kada je izjednačio rezultat na 1:1.

     

    Pročitajte još: Rezultati utakmica 14. kola Područne fudbalske lige Zrenjanin (Foto)

     

    Goleadu za „Ludu družinu“ u drugom poluvremenu otpočeo je dvostruki strelac Ivan Vukoje. On je mrežu Sopoćana zatresao u 22. i 31. minutu. Svojim pogocima za trijumf u ovom meču nadovezali su se još i Slađan Novaković u 29, Dušan Radenković u 33. i Aleksandar Tomin u 39. minutu susreta.

     

    Nakon ovog kola, ekipa SAS-a napravila je pomak na tabeli. Sada sa ukupno 12 uknjiženih bodova popela se do desetog mesta.

     

    U narednom, 11. kolu, Zrenjaninci će u petak, na parketu Kristalne dvorane, dočekati direktnog konkurenta u borbi za opstanak, KMF Smederevo, koji trenutno zauzima jedanaesto mesto.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport