• Nemanja Oljača (FK Rusanda): Posle 19 godina ponovo smo u Vojvođanskoj ligi

    Posle 19 godina Fudbalski klub Rusanda iz Melenaca ponovo će igrati u Vojvođanskoj ligi „Istok“.   Melenčani su u drugoj utakmici baraža za popunu vojvođanskog „Istoka“ savladali Slogu iz Plandišta rezultatom 2:0, a strelci su bili Nemanja Oljača i Marko Vukoje. Prva utakmica odigrana je nerešeno 3:3.   PROČITAJTE JOŠ: Naši osvajači olimpijskih medalja na […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Nemanja Oljača (FK Rusanda): Posle 19 godina ponovo smo u Vojvođanskoj ligi

    Posle 19 godina Fudbalski klub Rusanda iz Melenaca ponovo će igrati u Vojvođanskoj ligi „Istok“.

     

    Melenčani su u drugoj utakmici baraža za popunu vojvođanskog „Istoka“ savladali Slogu iz Plandišta rezultatom 2:0, a strelci su bili Nemanja Oljača i Marko Vukoje. Prva utakmica odigrana je nerešeno 3:3.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Naši osvajači olimpijskih medalja na velikom plakatu u dvorištu Doma borilačkih sportova

     

    Rusanda je, inače, takmičarsku sezonu u Područnoj ligi Zrenjanin završila na drugom mestu, sa ukupno 69 bodova, tri manje od ovogodišnjeg šampiona, Budućnosti iz Srpske Crnje, koja se direktno plasirala u viši rang takmičenja. Melenčani su u 30 odigranih kola zabeležili 22 pobede, tri puta su remizirali i pretrpeli pet poraza.

     

    – Pre svega bih želeo da čestitam ekipi Sloge iz Plandišta na fer i korektnom dvomeču. Takođe, čestitao bih i svojoj ekipi, treneru i upravi kluba na izborenom plasmanu u viši rang. To je bilo izuzetno teško, pogotovo zbog vremenskih uslova koji nam nisu išli naruku. Postigao sam taj izuzetno bitan gol, ali mislim da je ovo, prvenstveno, jedna timska pobeda i plod dobrog rada tokom cele takmičarske sezone – kaže za portal zrenjaninski.com strelac prvog gola za ekipu Rusande Nemanja Oljača.

     

    fk rusanda melenci
    Foto: FK Rusanda

     

    U Rusandi od početka 2021. godine

     

    Momak koji igra na poziciji štopera u nedavno završenoj takmičarskoj sezoni postigao je dva gola, od kojih je poslednji bio izuzetno bitan.

     

    – Ovo je fenomenalan uspeh pošto smo posle 19 godina ponovo ostvarili ulazak u Vojvođansku ligu – navodi Oljača, koji je u Rusandi od početka 2021. godine.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Bogdan Mirčetić briljirao u Omladinskoj ligi, pa se priključio prvotimcima Partizana

     

    Nemanja je, inače, rođen 23. maja 1996. u Zrenjaninu. Prošao je mlađe kategorije Proletera 2006, a nakon toga je igrao za seniorske timove Mladosti iz Lukićeva, Begeja iz Žitišta, Crvene zvezde iz Ruskog Sela i Krajine iz Krajišnika.

     

    – Moja je želja da ostanem u Rusandi. Sa upravom kluba ću sesti i porazgovarati o tome – ističe Nemanja Oljača.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport