• Nedostatak dva ključna igrača osetio se na parketu (Foto)

    KK Proleter – BKK Radnički 75:83 (25:24, 22:19, 16:17, 12:23)   Košarkaši zrenjaninskog Proletera pretrpeli su jedanaesti ovosezonski poraz. Od njih je, u okviru 21. kola Druge lige Srbije, na parketu Kristalne dvorane, u petak, 6. marta, bila bolja ekipa BKK Radnički iz Beograda. Beograđani su slavili rezultatom 83:75.     Veoma teška utakmica, te […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Nedostatak dva ključna igrača osetio se na parketu (Foto)

    KK Proleter – BKK Radnički 75:83 (25:24, 22:19, 16:17, 12:23)

     

    Košarkaši zrenjaninskog Proletera pretrpeli su jedanaesti ovosezonski poraz. Od njih je, u okviru 21. kola Druge lige Srbije, na parketu Kristalne dvorane, u petak, 6. marta, bila bolja ekipa BKK Radnički iz Beograda. Beograđani su slavili rezultatom 83:75.

     

     

    Veoma teška utakmica, te nedostatak dva ključna igrača iz prve petorke, Otovića i Beadera, bili su ključ poraza crveno-belih na ovom meču. Iako su gotovo tri i po četvrtine bili u vođstvu, Zrenjaninci nisu uspeli da se odupru pritisku mnogo iskusnije gostujuće ekipe. Ni fantastična rola Milana Munižabe, koji je postigao 37 poena, nisu bili dovoljni da bodovi ostanu u gradu na obalama Begeja.

     

    Pročitajte još: ŽKK PROLETER: Elito, vidimo se u nekoj novoj priči (Foto)

     

    U narednom kolu, košarkaše KK Proleter očekuje gostovanje uvek neugodnoj ekipi KK Zemun Fitofarmacija.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport