• Naši najbolji rvači, među kojima su i Zrenjaninci, pripremaju se na Divčibarama

    Na Divčibarama se trenutno odvijaju pripreme rvačke reprezentacije Srbije. Uz seniore, na ovogodišnje pripreme pozvana su i osmorica najperspektivnijih rvača u juniorskoj kategoriji.   Na pripremama su i devetorica rvača zrenjaninskog Proletera i dvojica trenera.   PROČITAJTE JOŠ: Održan Zimski karate kamp: Zadrugar predstavljalo sedmoro takmičara   – Rade se bazične pripreme, snaga, izdržljivost, kondicija. […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Naši najbolji rvači, među kojima su i Zrenjaninci, pripremaju se na Divčibarama

    Na Divčibarama se trenutno odvijaju pripreme rvačke reprezentacije Srbije. Uz seniore, na ovogodišnje pripreme pozvana su i osmorica najperspektivnijih rvača u juniorskoj kategoriji.

     

    Na pripremama su i devetorica rvača zrenjaninskog Proletera i dvojica trenera.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Održan Zimski karate kamp: Zadrugar predstavljalo sedmoro takmičara

     

    – Rade se bazične pripreme, snaga, izdržljivost, kondicija. Uslovi su jako dobri, a treninzi naporni – kaže za portal zrenjaninski.com trener Proletera Đorđe Miolski.

     

    Od Proleterovaca, na pripremama su Mate Nemeš, Viktor Nemeš, Jovan Miolski, Uroš Lečić, Branko Đukić, Zurab Datunašvili, Andrija Mihajlović, Mihail Kadžaja i Boris Petrušić. Od trenera – Vojislav Trajković i Đorđe Miolski.

     

     

    Godina iza nas bila je više nego uspešna za rvače Proletera, kako za seniore tako i za mlađe kategorije.

     

    – Kadet Branko Đukić bio je treći na prvenstvu Evrope, a peti na svetskom prvenstvu. Stevan Kojić je u konkurenciji starijih pionira prvak Balkana, a peti u Evropi. Ovo su osvojene medalje, ali je jako mnogo uspešnih nastupa i, što je još važnije, sve više mladih rvača. Poziv našim juniorima da se pridruže reprezentativnim pripremama samo je još jedan dokaz kvalitetnog rada u klubu. Rad sa mlađim kategorijama je jako važan kako bi klub, ne samo opstao, nego i nastavio da dominira rvačkom scenom. I to ne samo Srbije, već i sveta – rekao je Đorđe Miolski, koji nam se javio sa Divčibara.

     

    Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Inače, rvače prvo veliko takmičenje očekuje u aprilu. U pitanju je prvenstvo Evrope, koje će ove godine biti održano u Zagrebu.

     

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport