• NAPREDAK NIJE MOGAO DA ISPRATI ŽESTOK TEMPO PROLETERA

    KK NAPREDAK BOSPHORUS – KK PROLETER NAFTAGAS 60:80 (13:22, 14:21, 18:24, 15:13)    Košarkaši zrenjaninskog Proleter Naftagasa u subotu, 3. februara, ostvarili su ubedljivu pobedu na gostovanju u Aleksincu, u okviru 16. kola Druge muške lige Srbije.     Od samog starta utakmice izabranici Zorana Bajina nametnuli su žestok tempo, koji je već u devetom minutu igre […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    NAPREDAK NIJE MOGAO DA ISPRATI ŽESTOK TEMPO PROLETERA

    KK NAPREDAK BOSPHORUS – KK PROLETER NAFTAGAS 60:80 (13:22, 14:21, 18:24, 15:13) 

     

    Košarkaši zrenjaninskog Proleter Naftagasa u subotu, 3. februara, ostvarili su ubedljivu pobedu na gostovanju u Aleksincu, u okviru 16. kola Druge muške lige Srbije.

     

    kosarka-proleter-partizan
    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Od samog starta utakmice izabranici Zorana Bajina nametnuli su žestok tempo, koji je već u devetom minutu igre rezultirao dvocifrenom prednošću crveno-belih iz grada na Begeju.

     

    Razlika je iz minuta u minut rasla tako da je već u 18. minutu prednost Zrenjaninaca iznosila čitavih 23 poena. 

     

    Ipak, početak treće četvrtine pripada igračima Napretka, koji u nekoliko navrata uspevaju da smanje vođstvo zrenjaninske ekipe na jednocifrenu prednost, ali to je bilo sve što su uradili u ovom meču, jer košarkaši Proleter Naftagasa ponovo ulaze u dobar ritam, što rezultira činjenicom da krajem treće četvrtine vraćaju vođstvo od 20 poena razlike.

     

    Pored toliko ubedljivog vođstva, gosti se ni početkom poslednje četvrtine nisu opustili, već su do 34. minuta povećavali prednost, koja je iznosila maksimalnih 26 koševa razlike. 

     

    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Do kraja utakmice, košarkaši Napretka uspevaju da donekle smanje prednost, međutim meč je ipak završen sa ubedljivih 60:80 u korist Proleter Naftagasa.

     

    Najefikasniji u gostujićoj ekipi bio je Slobodan Lalić sa 26 postignutih poena, dok su dvocifreni takođe bili Stefan Atanacković sa 15, kao i Petar Lambić i Kostas Stratakis sa po 13 ubačenih koševa.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport