• Nagrađeni najuspešniji članovi Karate kluba Banatski cvet u prošloj godini

    Karate klub Banatski cvet iz Zrenjanina održao je redovnu sednicu Skupštine kluba, kojom je predsedavao Nikola Vukelić.   Na sednici su sumirani rezultati kluba u prethodnoj godini i predstavljen je finansijski izveštaj. Takođe, nagrađeni su najuspešniji članovi kluba u prošloj godini.   PROČITAJTE JOŠ: Zrenjaninski polumaraton – sportski događaj koji je obeležio 2021. godinu   […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Nagrađeni najuspešniji članovi Karate kluba Banatski cvet u prošloj godini

    Karate klub Banatski cvet iz Zrenjanina održao je redovnu sednicu Skupštine kluba, kojom je predsedavao Nikola Vukelić.

     

    Na sednici su sumirani rezultati kluba u prethodnoj godini i predstavljen je finansijski izveštaj. Takođe, nagrađeni su najuspešniji članovi kluba u prošloj godini.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Zrenjaninski polumaraton – sportski događaj koji je obeležio 2021. godinu

     

    Kod učeničkih zvanja poredak je sledeći: prvo mesto Helena Šimon i Anja Nedić, drugo mesto Bojana Radosavljević i treće mesto Ana Pavlović.

     

    Kod majstorskih zvanja poredak izgleda ovako: prvo mesto Goran Samolovac i Srđan Marić, drugo mesto Anastasija Nikolić i treće mesto Vladimir Samolovac.

     

    Skupština je izabrala i novo rukovodstvo kluba. Za članove Nadzornog odbora izabrani su Filip Mihajlović i Vladimir Samolovac, dok je za člana Upravnog odbora izabran Radoš Pejović.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Aktuelnom predsedniku kluba Banatski cvet Nikoli Vukeliću završio se četvorogodišnji mandat, ali su mu članovi Skupštine jednoglasno ponovo ukazali poverenje.

     

    banatski cvet
    Foto: KK Banatski cvet

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport