• Na turnirima u Beogradu i Subotici džudisti Proletera ostvarili dobre rezultate

    Proteklog vikenda u Beogradu i Subotici održana su dva jako kvalitetna međunarodna turnira u džudou, na kojima su zrenjaninski džudisti ostvarili dobre rezultate.   U Beogradu je nastupilo 300 takmičara dok je u Subotici učestvovalo 250 takmičara iz Rumunije, Mađarske, Hrvatske i Srbije.   Na turniru u Beogradu prva mesta u svojim kategorijama osvojili su […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Na turnirima u Beogradu i Subotici džudisti Proletera ostvarili dobre rezultate

    Proteklog vikenda u Beogradu i Subotici održana su dva jako kvalitetna međunarodna turnira u džudou, na kojima su zrenjaninski džudisti ostvarili dobre rezultate.

     

    U Beogradu je nastupilo 300 takmičara dok je u Subotici učestvovalo 250 takmičara iz Rumunije, Mađarske, Hrvatske i Srbije.

     

    Na turniru u Beogradu prva mesta u svojim kategorijama osvojili su Lenka Stojanov, Kosta Cvejin i Ognjen Vukobrat, dok je drugo mesto zauzeo Sergej Deme. Na peto mesto plasirao se Alek Deme, dok su ovog puta bez plasmana ostali Nikola Praporski i Branislav Aracki.

     

     

    Na turniru u Subotici prvo mesto osvojio je Stefan Erkalović, dok su druga mesta osvojili Vuk Tankosić, Andrej Ankić i Marko Milutin.

    Treća mesta zauzeli su Anja Kuručev i Milan Bulaja dok je Dušan Momirski osvojio peto mesto.

     

    -Idemo dalje i već za vikend koji je pred nama očekuje nas državno prvenstvo za seniore, kao i međunarodni turnir za mlađe uzraste koji će se održati u Pančevu – poručuje Tomislav Kohajm, trener Omladinskog džudo kluba Proleter MD Zrenjanin.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport