• Na moto spektaklu boje “Petrovgrada” braniće petnaest vozača

    U Zrenjaninu će se ovog vikenda održati trke moto klasik šampionata u sve četiri divizije i RR125 koje se boduju za Balkanski šampionat i za Nacionalni šampionat Srbije.   Auto moto klub Petrovgrad i Grad Zrenjanin sada već tradicionalno svake godine uspešno organizuju trke u okviru moto klasik šampionata.   Staza na kojoj se voze […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Na moto spektaklu boje “Petrovgrada” braniće petnaest vozača

    U Zrenjaninu će se ovog vikenda održati trke moto klasik šampionata u sve četiri divizije i RR125 koje se boduju za Balkanski šampionat i za Nacionalni šampionat Srbije.

     

    Auto moto klub Petrovgrad i Grad Zrenjanin sada već tradicionalno svake godine uspešno organizuju trke u okviru moto klasik šampionata.

     

    Staza na kojoj se voze trke nalazi se u industrijskoj zoni – Ečka jugoistok i duga je 3120 metara.

     

    • S obzirom da je ovo zadnja trka u Nacionalnom šampionatu Srbije, očekujemo veliki broj takmičara, a same  trke će sigurno  biti zanimljive jer će se odlučivati o generalnom plasmanu kako samih takmičara tako i klubova, kaže za portal zrenjaninski.com Dragan Gudžev, iz AMK “Petrovgrad” i dodaje:

     

    • Za AMK Petrovgrad ovog vikenda će nastupiti Nikola Krezić, Srđan Popov, Darko Prokin, Dragan Prokin, Srđan Ostojić, Aleksandar Stajić, Marko Saravolac, Miomir Kulizić, Mladen Tošić, Predrag Fratucanov, Đerđ Boršoš, Branko Maslovara, Jovan Marić i doajeni ovog sporta Darko Todorov i Aleksandar Kovačević. Ne isključujem mogućnost da će još nekoliko takmičara nastupiti za AMK “Petrovgrad”, kaže Gudžev.

     

    Kako su trke pravi spektakl, iz AMK “Petrovgrad” pozivaju publiku da isprati ovaj događaj i da uživa u zanimljivim trkama.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport