• Mužljanci dobili novo igralište za mali fudbal s veštačkom travom

    Igralište za mali fudbal sa veštačkom travom, na fudbalskom stadionu „Lehel“ u Mužlji, svečano je otvoreno danas. Izgradnja ovog terena rezultat je protokola o sportskoj saradnji između fudbalskih klubova Lehel iz Mužlje i TSC iz Bačke Topole.   Izgradnju terena sa veštačkom travom, dimenzija 42 puta 22 metra, finansijski je pomogao FK TSC sa 60.000 […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Mužljanci dobili novo igralište za mali fudbal s veštačkom travom

    Igralište za mali fudbal sa veštačkom travom, na fudbalskom stadionu „Lehel“ u Mužlji, svečano je otvoreno danas. Izgradnja ovog terena rezultat je protokola o sportskoj saradnji između fudbalskih klubova Lehel iz Mužlje i TSC iz Bačke Topole.

     

    Izgradnju terena sa veštačkom travom, dimenzija 42 puta 22 metra, finansijski je pomogao FK TSC sa 60.000 evra. Grad Zrenjanin je obezbedio logističku pomoć u izdavanju potrebnih dozvola za igralište za mali fudbal i podršku u toku izgradnje terena.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Fenomenalni plivači osvojili 31 medalju i oborili 15 nacionalnih rekorda

     

    Gradonačelnik Zrenjanina Simo Salapura je, presecanjam vrpce, svečano otvorio teren. On je podsetio da lokalna samouprava ima odličnu saradnju sa nacionalnim sportskim savezima i brojnim sportskim klubovima.

     

    – Zahvaljujući tome, ali i kvalitetnoj sportskoj saradnji između klubova, unapređuju se sport i fizička kultura u našoj sredini. Siguran sam da će ovaj prelepi teren privući i onu decu koja su možda razmišljala da se bave sportom i fudbalom. Onima koji već treniraju omogućiće da postižu još bolje rezultate. Nadam se da će što više slobodnog vremena provoditi na njemu – poručio je Salapura.

     

    On je dodao da Grad Zrenjanin ima interes da se u oblasti sporta ravnomerno razvijaju sva naseljena mesta i gradska područja.

     

    – Ovakvi i slični projekti najbolje pokazuju i potvrđuju zašto je Zrenjanin Evropska prestonica sporta 2021. godine. U svakoj prilici ističemo da nam je cilj da razvijamo vrhunski sport, ali i bavljenje masovnim sportom i rekreacijom, za sve kategorije naših sugrađana – naglasio je Salapura.

     

    igralište za mali fudbal

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport