• MSK iz Mihajlova ima veliki potencijal, samo mu treba pomoći (Foto)

    Gradonačelnik Zrenjanina Simo Salapura posetio je Fudbalski klub MSK iz Mihajlova i tom prilikom najmlađim članovima kluba poklonio lopte i čunjeve.   Ovom prilikom Salapura je sa čelnicima kluba, koji je osnovan 1957. godine, razgovarao o dodatnim ulaganjima, kako bi rad FK MSK bio podignut na viši nivo.   PROČITAJTE JOŠ: Na Gradskom bazenu svečano […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    MSK iz Mihajlova ima veliki potencijal, samo mu treba pomoći (Foto)

    Gradonačelnik Zrenjanina Simo Salapura posetio je Fudbalski klub MSK iz Mihajlova i tom prilikom najmlađim članovima kluba poklonio lopte i čunjeve.

     

    Ovom prilikom Salapura je sa čelnicima kluba, koji je osnovan 1957. godine, razgovarao o dodatnim ulaganjima, kako bi rad FK MSK bio podignut na viši nivo.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Na Gradskom bazenu svečano otvoren Snuker klub Zruker (Foto)

     

    Predsednik kluba Jožef Makan je kazao da ovaj sportski kolektiv ostvaruje dobre rezultate, uprkos problemima sa kojima se suočava. Dodao je da u klubu postoje dve selekcije, koje čini tridesetak dečaka, između ostalog i iz susednih sela Jankov Most i Torak.

     

    – Svlačionica koju sami održavamo je u korektnom stanju. Međutim, trenutno nam je najpotrebnija još jedna prostorija. To bi nam mnogo olakšalo funkcionisanje kluba – rekao je Makan.

     

    fudbalski klub msk

     

    Gradonačelnik Simo Salapura je istakao da će Grad Zrenjanin u svakom selu ulagati u ono za šta se meštani izjasne da im je neophodno.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    – Potrebno je posebnu pažnju posvetiti selima kada je u pitanju razvoj sporta na teritoriji grada Zrenjanina. Raduje me činjenica da FK MSK dobro funkcioniše i da poseduje dosta potencijala. Ono što je možda i najvažnije jeste da postoje ljudi koji vole ovaj klub. Zato je potrebno da im lokalna samouprava pomogne – rekao je Salapura.

     

    fudbalski klub msk

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport