• MOMCI PRUŽILI MAKSIMUM: Ubedljiva pobeda SAS-a! (Foto)

    KMF SAS – SU Radnički 2010 (Niš) 6:1 (poluvreme 1:1)   Nakon nekoliko nesrećno izgubljenih utakmica u dosadašnjem delu šampionata, futsal ekipa SAS-a ostvarila je veoma bitnu i ubedljivu pobedu na domaćem terenu.   Naime, u okviru 7. kola Druge lige Srbije, u petak, 25. oktobra, na parketu Kristalne dvorane, izabranici Milivoja Batinice savladali su […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    MOMCI PRUŽILI MAKSIMUM: Ubedljiva pobeda SAS-a! (Foto)

    KMF SAS – SU Radnički 2010 (Niš) 6:1 (poluvreme 1:1)

     

    Nakon nekoliko nesrećno izgubljenih utakmica u dosadašnjem delu šampionata, futsal ekipa SAS-a ostvarila je veoma bitnu i ubedljivu pobedu na domaćem terenu.

     

    Naime, u okviru 7. kola Druge lige Srbije, u petak, 25. oktobra, na parketu Kristalne dvorane, izabranici Milivoja Batinice savladali su niški Radnički rezultatom 6:1.

     

     

    – Znao sam da će ovo biti psihološki jedna veoma teška utakmica. Imali smo u vidu da smo u dosadašnjem delu šampionata pet utakmica gubili u poslednjih 20 sekundi. Bili smo svesni da moramo da pobedimo, a dodatno nam je sve otežala činenica da smo igrali ovaj meč bez tri standardna igrača. Momci koji su igrali večeras pružili su svoj maksimum – rekao je nakon meča Milivoj Batinica, trener zrenjaninske ekipe.

     

    Pročitajte još: Raspored svih utakmica 11. kola Područne fudbalske lige Zrenjanin

     

    Golove za domaću ekipu postigli su Dušan Radenković u 18, 32. i 39. minutu, Ivan Vukoje u 25. i 33, kao i Aleksa Škorić u 39. minutu susreta.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport