• MMA veče za pamćenje: Milić nokautirao protivnika u prvoj rundi (Foto)

    Kristalna dvorana u Zrenjaninu sinoć je bila poprište devet vrhunskih MMA borbi, organizovanih u okviru turnira Serbian Battle Championship 36 Revenge. Borci iz Srbije, Brazila, Rusije, Portugala i Angole priredili su zrenjaninskoj publici veče za pamćenje, a posebnu pažnju privukao je domaći takmičar Tomislav Milić iz Žitišta, koji je imao ogromnu podršku sa tribina.   […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    MMA veče za pamćenje: Milić nokautirao protivnika u prvoj rundi (Foto)

    Kristalna dvorana u Zrenjaninu sinoć je bila poprište devet vrhunskih MMA borbi, organizovanih u okviru turnira Serbian Battle Championship 36 Revenge. Borci iz Srbije, Brazila, Rusije, Portugala i Angole priredili su zrenjaninskoj publici veče za pamćenje, a posebnu pažnju privukao je domaći takmičar Tomislav Milić iz Žitišta, koji je imao ogromnu podršku sa tribina.

     

    Milić je nokautom u prvoj rundi savladao protivnika Adriana Radovanovića iz Subotice i time upisao i drugu pobedu kao MMA borac. Radovanović je prethodno ocenio ovaj meč kao „sukob generacija“ i borbu između iskustva i mladosti, s obzirom na znatnu razliku u godinama između njih dvojice. Na kraju se ispostavilo da svet zaista ostaje na mlađima.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Anja Milovanović na Balkanskom šampionatu u karateu za seniore

     

    Šampionski pehar Tomislavu Miliću uručio je predsednik Rvačkog saveza Srbije Željko Trajković.

     

     

    Sjajan nastup Brazilca Gustava Oliveire

     

    Predajom Slavoljuba Mitića posle dve odrađene runde, Predrag Bogdanović je izašao kao pobednik iz prvog meča. David Tečer iz Subotice je savladao protivnika Cristiana Oliveiru iz Portugala prekidom u drugoj rundi. Brazilac Max Lima je bio bolji od Rusa Kirila Tropinina, kog je savladao nokautom u prvoj rundi.

     

    Inače, Tropinin je dobio gromoglasan aplauz publike kada je u borilište ušao uz pesmu „Oj, Kosovo, Kosovo“.

     

    sbc 36 revenge

     

    U četvrtoj borbi večeri sjajni Brazilac Gustavo Oliveira je pobedio svog sunarodnika Josea Carlosa Soaresa prekidom u drugoj rundi. Dzhamaludin Aliev iz Rusije je nokautom u drugoj rundi savladao Brazilca Lucasa Ananiasa. A Nemanja Uverić je tehničkim nokautom u prvoj rundi porazio Brazilca Maiquela Falcaa.

     

    Posle sve tri odrađene runde, a jednoglasnom odlukom sudija, Predrag Bogdanović, koji je sinoć odradio dva meča, proglašen za pobednika u duelu sa Arturom Lemosom iz Angole. I na kraju, Stefan Negucić je pobedio Akbara Gadzhiekperova iz Rusije prekidom u trećoj rundi.

     

    sbc 36 revenge

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Ovaj događaj privukao je veliki broj gledalaca, a u publici je, pored ostalih, bio i naš proslavljeni fudbaler Darko Kovačević.

     

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport