• Mladi vaterpolisti zauzeli sedmo mesto na finalnom turniru Kupa Srbije

    Mladi vaterpolisti zrenjaninskog Proletera, 2001. godište i mlađi, zauzeli su sedmo mesto na finalnom turniru Kupa Srbije, koji je za vikend održan u Kragujevcu.   – Zabeležili smo tri poraza i jednu pobedu, ali ja sam zadovoljan, s obzirom na to da smo imali vrlo mladu ekipu. Verujem da je na konačan skor uticala prva […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Mladi vaterpolisti zauzeli sedmo mesto na finalnom turniru Kupa Srbije

    Mladi vaterpolisti zrenjaninskog Proletera, 2001. godište i mlađi, zauzeli su sedmo mesto na finalnom turniru Kupa Srbije, koji je za vikend održan u Kragujevcu.

     

    – Zabeležili smo tri poraza i jednu pobedu, ali ja sam zadovoljan, s obzirom na to da smo imali vrlo mladu ekipu. Verujem da je na konačan skor uticala prva utakmica, koju smo igrali sa, sada već finalistom Kupa, ekipom Valisa. Na poluvremenu smo vodili rezultatom 8:4, na kraju izgubili 12:11 – kaže za portal zrenjaninski.com Dobrica Brdarić, trener u VK Proleter.

     

    PROČITAJTE JOŠ: ARKUS liga: Vojvodina tokom svih 60 minuta dominirala protiv Proletera

     

    Nakon ove utakmice usledili su porazi od Starog grada 13:6 i Banjice 15:7.

     

    – Poslednju utakmicu smo igrali protiv ekipe Spartak Prozivke i dobili smo je rezultatom 18:2, što nam je obezbedilo sedmo mesto na turniru – kaže Brdarić i dodaje da je od plasmana mnogo važnije što su mladi vaterpolisti imali priliku da osete atmosferu na jednom ovakvom takmičenju, gde je u protivničkim ekipama nastupalo i nekoliko A reprezentativaca.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Prvi tim VK Proleter nastavlja se pripremama za početak drugog dela prvenstva, koji je zakazan za 27. februar.

     

    Do nastavka prvenstva, zrenjaninske vaterpoliste očekuju prijateljski meč protiv Naisa i odigravanje zaostale utakmice iz prvog dela sezone.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport