• MLADI KOŠARKAŠI UŽIVALI U MADRIDU: As Reala Dino Radončić sjajan domaćin (FOTO)

    Bogat sadržaj četvorodnevne posete

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Damir i Dino Radončić
    Damir i Dino Radončić

    MADRID – Utisci koji se ne zaboravljaju i znače podstrek, motiv za još bolji rad, trening…

    Dino Radončić, Kadim Sow, Makartni Santos, Mihailo Jovičić, Lazar Mutić i ostali supertalentovani mladići kraljevskog kluba srdačno su dočekali i družili se sa talentovanim malim košarkašima iz Zrenjanina, a poseta Santijago Bernabeu areni, zatim Torehonu, Avili, obilazak centra Madrida i ostalih znamenitosti prestonice Španije, samo su deo bogatih sadržaja tokom četvorodnevne posete Madridu.

    Utakmica sa Realom, naravno kruna je predivnih uspomena, koje će dečaci dugo nositi u srcu. Rezultat je, naravno, bio potpuno u drugom planu, važno je bilo pokazati košarkaško umeće, želju, volju, talenat….

    Gospodin Huano Bernabe, direktor „YOUFIRST“ agencije, koji je rođen u Avili i lični je prijatelj Damira Radončića, koji je takođe bio u delagaciji iz Zrenjanina, sjajno je organizovao posetu svom rodnom gradu i utakmicu sa vršnjacima iz istoimenog košarkaškog kluba. Posle utakmice, Zrenjanince je primio lično gradonačelnik Avile i upriličio prijem u zgradi opštine.

    Mladi trener Darko Josić, Zrenjaninac koji radi u Madridu, glavni je „krivac“ za sjajnu organizaciju četvorodnevnog boravka, izbor ekskluzivnog hotela, sve ekskurzije i posete značajnim mestima, a imao je pomoć svog kolege Darija Šaponje.

    real_kosarka

    O Dinu Radončiću, prvotimcu Reala, samo reči hvale, pokazao se kao sjajan domaćin, „klincima“ je pripremio poklone, dočekao ih i ispratio na aerodromu i svaki slobodan trenutak proveo sa njima. Naravno da nije izostalo slikanje, autogrami, na koje su rado pristali svi ostali mladi igrači Reala, koji su i posmatrali utakmicu u trenažnoj dvorani kraljevskog kluba.

    real_kosarka

    real_kosarka

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport