• Mladi atletičari Proletera zablistali već na prvom takmičenju (Foto)

    Posle pauze zbog epidemije koronavirusa, ponovo su počela atletska takmičenja na otvorenom. Već na prvom ovogodišnjem, mladi atletičari Proletera iz Zrenjanina su zablistali.   – Proleter je sa najviše takmičara, u odnosu na ostale učesnike, nastupio na Prvenstvu Vojvodine za mlađe pionire, koje je održano u Novom Sadu. Sa prvenstva se vraćamo sa pregršt medalja […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Mladi atletičari Proletera zablistali već na prvom takmičenju (Foto)

    Posle pauze zbog epidemije koronavirusa, ponovo su počela atletska takmičenja na otvorenom. Već na prvom ovogodišnjem, mladi atletičari Proletera iz Zrenjanina su zablistali.

     

    – Proleter je sa najviše takmičara, u odnosu na ostale učesnike, nastupio na Prvenstvu Vojvodine za mlađe pionire, koje je održano u Novom Sadu. Sa prvenstva se vraćamo sa pregršt medalja – kaže za portal zrenjaninski.com Mladen Grujić, trener Proletera.

     

    mladi atletičari proletera

     

    Zlatnim medaljama okitili su se Milica Trbojević u trci na 800 metara, Dijana Vukosavljević u skoku uvis i Miloš Jovičić u bacanju kugle.

     

    Pročitajte još: Kadeti FK Proleter odigrali prijateljski meč sa vršnjacima iz Crvene zvezde

     

    Bronzane medalje osvojili su Emilija Bajin u trci na 200 metara i Ognjen Popov u trci na 800 metara.

     

    mladi atletičari proletera

     

    Odlične su bile i štafete. U štafeti 4×60 metara, ekipa Proletera 1, u sastavu Andrej Radivojkov, Mateja Nosonjin, Aleksa Bajin i Stefan Kragujevac, osvojila je drugo mesto, a u istoj disciplini, ekipa Proletera 2, u sastavu Pavle Borovčanin, Ognjen Beljin, Dejan Dujaković i Milan Došlo, osvojila je treće mesto.

     

    – Mladi atletičari Proletera su odlično startovali, a takmičenja nam tek predstoje. Veoma sam zadovoljan – ističe Grujić.

     

    mladi atletičari proletera

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport