• Mirko Rapaić (OFK Begej): Imali smo dosta šansi, ali ih nismo iskoristili

    Sa jučerašnjeg gostovanja u Ruskom Selu fudbaleri Begeja iz Žitišta vratili su se bez osvojenih bodova. Crvena zvezda je u 13. kolu Vojvođanske lige „Istok“ savladala Žitištane rezultatom 3:0. Strelci za domaćine bili su Kockar u 7. i Popeskov u 9. i 80. minutu.   – U prvom poluvremenu su zaista bili bolji i vodili […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Mirko Rapaić (OFK Begej): Imali smo dosta šansi, ali ih nismo iskoristili

    Sa jučerašnjeg gostovanja u Ruskom Selu fudbaleri Begeja iz Žitišta vratili su se bez osvojenih bodova. Crvena zvezda je u 13. kolu Vojvođanske lige „Istok“ savladala Žitištane rezultatom 3:0. Strelci za domaćine bili su Kockar u 7. i Popeskov u 9. i 80. minutu.

     

    – U prvom poluvremenu su zaista bili bolji i vodili su rezultatom 2:0. Tokom drugog poluvremena smo ih pritisli i više smo držali loptu u našim nogama. Međutim, nismo iskoristili šanse. U 80. minutu smo iz kontre primili gol za 3:0 – komentariše jučerašnju utakmicu za portal zrenjaninski.com mladi igrač OFK Begej iz Žitišta Mirko Rapaić.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Pionirke i seniorke Odbojkaškog kluba Proleter uspešne ovog vikenda

     

    Rapaić je u nedelju na terenu proveo prvih 65 minuta utakmice, a zatim ga je zamenio Dušan Miholjčić. Momak koji igra na poziciji beka i levog krila u dosadašnjem delu prvenstva je postigao dva gola i ubeležio je isto toliko asistencija.

     

    mirko rapaić

     

    OFK Begej u subotu dočekuje Kikindu

     

    Nakon poslednjeg poraza, OFK Begej je zabeležio pad na tabeli i posle trinaest odigranih kola nalazi se na 13. poziciji. Žitištani imaju 12 bodova, pet više od Mladosti iz Omoljice koja se nalazi na samom dnu tabele. Tri puta su slavili pobede, tri puta su igrali nerešeno i pretrpeli su sedam poraza.

     

    – Mislim da plasman na tabeli ne oslikava realno stanje. Treniramo pet puta nedeljno, vredno radimo i sigurno smo mogli osvojiti koji bod više. Prethodne dve utakmice smo izgubili kod kuće zbog naših grešaka. Promašujemo dosta šansi, ali verujem da ćemo se popraviti i u nastavku takmičenja ostvariti bolje rezultate – ističe Rapaić.

     

    OFK Begej u subotu dočekuje drugoplasiranu ekipu Kikinde, koja važi za favorita u ovom susretu. Međutim, Rapaić smatra da nije nemoguće savladati ovog protivnika.

     

    – U pitanju je izuzetno jak protivnik. Očekujem da ceo tim pruži sve od sebe i da uzmemo sva tri boda – dodaje naš sagovornik.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Mirko Rapaić je, inače, rođen 21. maja 2004. godine i ovo mu je treća sezona u dresu Begeja. Igrao je i u pionirskoj i kadetskoj selekciji ovog kluba.

     

    mirko rapaić

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport