• Milan Bulaja treći na evropskom kupu, podmladak Proletera osvojio šampionski pehar

    Takmičar Džudo kluba Proleter iz Zrenjanina Milan Bulaja osvojio je treće mesto na evropskom kupu za juniore, održanom u Sarajevu. Bulaja je do bronze došao posle četiri pobede i jednog poraza.   – Na svom prvom nastupu u juniorskoj konkurenciji, Milan Bulaja je dokazao da se u Zrenjaninu rađaju vanserijski šampioni u džudou. Odličan start […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Milan Bulaja treći na evropskom kupu, podmladak Proletera osvojio šampionski pehar

    Takmičar Džudo kluba Proleter iz Zrenjanina Milan Bulaja osvojio je treće mesto na evropskom kupu za juniore, održanom u Sarajevu. Bulaja je do bronze došao posle četiri pobede i jednog poraza.

     

    – Na svom prvom nastupu u juniorskoj konkurenciji, Milan Bulaja je dokazao da se u Zrenjaninu rađaju vanserijski šampioni u džudou. Odličan start u juniorskoj konkurenciji, a uspesi tek slede – kaže Tomislav Kohajm, trener Džudo kluba Proleter.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Četiri medalje za karatiste Zrenjanina na prvenstvu Srbije za pionire i nade

     

    Bulaja je do trećeg mesta došao posle pet borbi. Pobedio je protivnike iz Turkmenistana, Hrvatske, Holandije i Srbije. Poraz je doživeo od takmičara iz Rumunije ali, kako Kohajm ističe, ovo je lekcija iz koje su svi naučili.

     

    – Treće mesto na ovako jakom turniru veliko je iskustvo i podstrek za mladog Bulaju. Tek nam slede njegovi blistavi nastupi – siguran je Kohajm.

     

    Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Dok je Bulaja vodio svoju bitku u Sarajevu, podmladak Proletera je bez velikih problema osvojio šampionski pehar na međunarodnom turniru u Pančevu. Do šampionskog pehara najmlađi zrenjaninski džudisti stigli su sa 21 osvojenom medaljom, od kojih devet sija zlatnim sjajem.

     

    Već za vikend zrenjaninske džudiste očekuje nastup na velikom međunarodnom turniru pod nazivom „Trofej Beograda“.

     

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport