Sport Vesti Zrenjanin

Menjačnica “Spin” i stonoteniseri obeležili još jednu uspešnu godinu (Foto)

menajčnica spin obeležila još jednu uspešnu godinu
Foto: Zoran Bogaroški

Menjačnica „Spin“ i stonoteniski klubovi Banat i Stenes organizovali su u Hotelu „Vojvodina“ u Zrenjaninu tradicionalnu godišnju proslavu, kako bi obeležili još jednu uspešnu godinu u privrednom i sportskom smislu.

 

Iza organizacije ove proslave stoji zrenjaninska porodica Majstorović koja je želela da se zahvali svim poslovnim saradnicima i prijateljima na podršci koju je imala i u 2019. godini.

 

Vlasnik menjačnice „Spin“ Dmitar Majstorović kratko se, uz reči zahvalnosti, obratio okupljenima u velikoj sali Hotela „Vojvodina“, a onda je reč prepustio mlađem sinu Iliji Majstoroviću, inače stonoteniseru Banata.

 

Ilija Majstorović je podsetio da menjačnica „Spin“, koja je sponzor klubova Banat i Stenes, ove godine slavi punoletstvo, odnosno 18 godina postojanja i veoma uspešnog rada. On je podsetio i na istorijske uspehe koje su u 2019. postigli zrenjaninski stonoteniseri.

 

– Zahvalio bih vam se u svoje lično ime, u ime porodice Majstorović, stonoteniskog kluba Banat, svih igrača i članova kluba, što ste i u toku 2019. bili naša podrška. Bili ste naš vetar u leđa, naša ogromna podrška koja nam daje snagu kada nam je to najpotrebnije. Uzvratili smo vam na najbolji mogući način – uspeli smo da odbranimo titulu šampiona Srbije. To je cilj koji postavljamo iz godine u godinu. A 2019. će ostati zapamćena i po tome što su svaki pojedinačni turnir u Srbiji osvajali igrači Banata ili Stenesa. Ovo je bila najuspešnija godina u istoriji zrenjaninskog stonog tenisa – istakao je Ilija Majstorović.

 

dmitar i ilija majstorović
Dmitar i Ilija Majstorović (Foto: Zoran Bogaroški)

 

Oformljen i košarkaški tim

 

On je kazao da se u porodici Majstorović gaji ljubav i prema košarci, pa je baš zbog toga Dmitar Majstorović odlučio da formira i jedan košarkaški tim. Naime, Sportski savez Grada Zrenjanina je oformio Biznis ligu Grada Zrenjanina, u kojoj nastupa i menjačnica „Spin“.

 

– Nas predstavljaju naši prijatelji i komšije, koji su ove godine zauzeli drugo mesto, iza privrednog giganta NIS-a. Ali, iza sebe su ostavili Grad Zrenjanin, „Drekslmajer“, „Mlekoprodukt“ i mnoge druge velike firme. Želim im da sledeće godine osvoje prvo mesto – poručio je veoma uspešni stonoteniser Banata.

 

Na kraju, on je podsetio i na uspehe koje je i ove godine, kao i prethodnih, ostvarila menjačnica „Spin“.

 

– Tog 13. avgusta 2001. godine otvorena je 202. menjačnica u Srbiji, odnosno u tadašnjoj Jugoslaviji, a prva na području Zrenjanina. Od tada, do dana današnjeg, nije bilo padova, bili su samo usponi. Danas se menjačnica „Spin“ nalazi na osam lokacija u gradu, broji 25 zaposlenih i ova proslava je jedan od dokaza da su oni bili veoma uspešni – zaključio je Ilija Majstorović.

 

Nakon obraćanja članova porodice Majstorović i sportskog novinara Budimira Cvijetića nastavljeno je slavlje koje se, tradicionalno, organizuje u Hotelu „Vojvodina“.

 

Tekst i foto: Zoran Bogaroški

 

 

Podeli članak
sinovoz
FAM