• Memorijal „Zvonimir Zvonko Vujin“ okupiće u Zrenjaninu sjajne mlade boksere

    Drugi bokserski Memorijal „Zvonimir Zvonko Vujin“ biće održan u Zrenjaninu, u subotu, 29. oktobra, najavljeno je na današnjoj konferenciji za novinare u Gradskoj kući.   Sportski direktor Bokserskog saveza Srbije Mane Marčeta je rekao da je Memorijal „Zvonimir Zvonko Vujin“ važno takmičenje u okviru kalendara Bokserskog saveza Srbije. Dodao je da će turnir ubuduće biti tradicionalan. […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Memorijal „Zvonimir Zvonko Vujin“ okupiće u Zrenjaninu sjajne mlade boksere

    Drugi bokserski Memorijal „Zvonimir Zvonko Vujin“ biće održan u Zrenjaninu, u subotu, 29. oktobra, najavljeno je na današnjoj konferenciji za novinare u Gradskoj kući.

     

    Sportski direktor Bokserskog saveza Srbije Mane Marčeta je rekao da je Memorijal „Zvonimir Zvonko Vujin“ važno takmičenje u okviru kalendara Bokserskog saveza Srbije. Dodao je da će turnir ubuduće biti tradicionalan.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Na Otvorenom prvenstvu Vojvodine 35 medalja za plivače Proletera

     

    – Očekujemo da turnir iz godine u godinu bude sve masovniji i bolji. Kroz njega čuvamo sećanje na Zvonka Vujina, jednog od najboljih jugoslovenskih boksera šezdesetih i prve polovine sedamdesetih godina, osvajača dve olimpijske i evropske medalje. Grad Zrenjanin i Bokserski savez Srbije ne smeju zaboraviti takvog šampiona. Njemu u čast, turnir ćemo organizovati svake godine – poručio je Marčeta.

     

    Tehnički delegat takmičenja Jovica Panić je objasnio da će Memorijal „Zvonimir Zvonko Vujin“ biti bodovan u okviru Superlige Srbije. Ona se ove sezone organizuje kroz deset takmičarskih kola. Jedno od njih je upravo predstojeće u Zrenjaninu.

     

    – Biće zastupljeni svi uzrasti, od pionira, kadeta i omladinaca, do seniora, u muškoj konkurenciji, a u ženskoj u zavisnosti od broja prijavljenih takmičarki. Do petka ćemo znati kakav je odziv. U skladu sa tim ćemo i napraviti raspored borbi, koje počinju u subotu od 14 časova – kazao je Panić.

     

    Generalna sekretarka Sportskog saveza grada Zrenjanina Vukosava Đapić Atanacković je pozvala sve ljubitelje boksa i sporta da prisustvuju mečevima u hali „Zvonimir Zvonko Vujin“.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Turnir će, inače, okupiti boksere iz Srbije, Rumunije i Bosne i Hercegovine. Održava se u dvorani koja je 9. decembra prošle godine i zvanično ponela ime Hala sportova „Zvonimir Zvonko Vujin“.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport