• MEMORIJAL RTS-a U ZRENJANINU: VODOVOD BRANI TROFEJ

    ZRENJANIN – Ekipe „Vodovoda i kanalizacije“ i Fakulteta za menadžment igraće u finalu memorijalnog turnira u malom fudbalu „Igrajmo za 16“ u Zrenjaninu.     „Vodovod“ je u polufinalu pobedio ekipu Vatrogasne brigade sa 2:1, a Fakultet za menadžment kolege sa Tehničkog fakulteta „Mihajlo Pupin“ iz Zrenjanina sa 3:0.   – Prošle godine smo bili […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    MEMORIJAL RTS-a U ZRENJANINU: VODOVOD BRANI TROFEJ

    ZRENJANIN – Ekipe „Vodovoda i kanalizacije“ i Fakulteta za menadžment igraće u finalu memorijalnog turnira u malom fudbalu „Igrajmo za 16“ u Zrenjaninu.

     

    Igrajmo za 16
    JKP „Vodovod i kanalizacija“

     

    „Vodovod“ je u polufinalu pobedio ekipu Vatrogasne brigade sa 2:1, a Fakultet za menadžment kolege sa Tehničkog fakulteta „Mihajlo Pupin“ iz Zrenjanina sa 3:0.

     

    – Prošle godine smo bili u finalu grupe gradova u Beogradu. Voleli bismo da i ove godine učestvujemo, da pokažemo šta znamo – rekao je Vojislav Čabrilo, iz ekipe „Vodovoda“.

     

    – Protivnici su bili korektni i vidi se da su dali sve od sebe, ali je presudila naša uigrnost – rekao je Nemanja Jeremić, igrač Fakulteta za menadžment.

     

    Ovom prilikom je Sportski savez Zrenjanina najavio i proširenje takmičenja za narednu godinu.

     

    – U dogovoru sa našim saradnicima želimo da proširimo ovaj turnir, da ne bude samo ograničen na mali fudbal, već da uključimo i druge sportove – rekla je Vukosava Đapić Atanacković, generalni sekretar Sportskog saveza Zrenjanina.

     

    Finalna utakmica je zakazana za sredu, 14. mart, u 10 časova, u Kristalnoj dvorani.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport