• Marina Đekić i Bogdan Drašković osvetlali obraz zrenjaninskog sporta!

    Seniorka Marina Đekić i junior Bogdan Drašković ponovo su osvetlali obraz zrenjaninskog sporta! Oni su osvojili najsjajnija odličja na jednom prestižnom takmičenju izvan granica naše države.   Naime, ovo dvoje mladih kikboksera, članova KBS Internacional, proteklog vikenda nastupili su, kao članovi reprezentacije Srbije, na prestižnom međunarodnom turniru „Slovak Open 2019“ u prestonici Slovačke – Bratislavi. […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Marina Đekić i Bogdan Drašković osvetlali obraz zrenjaninskog sporta!

    Seniorka Marina Đekić i junior Bogdan Drašković ponovo su osvetlali obraz zrenjaninskog sporta! Oni su osvojili najsjajnija odličja na jednom prestižnom takmičenju izvan granica naše države.

     

    Naime, ovo dvoje mladih kikboksera, članova KBS Internacional, proteklog vikenda nastupili su, kao članovi reprezentacije Srbije, na prestižnom međunarodnom turniru „Slovak Open 2019“ u prestonici Slovačke – Bratislavi. U konkurenciji 11 zemalja i 945 takmičara, Zrenjaninci su se u svojim kategorijama popeli na najviše postolje podijuma.

     

    Marija je do zlata došla pobedama nad takmičarkama iz Poljske, zatim Slovačke i u finalu nad još jednom Poljakinjom. Bogdan je bio bolji od Poljaka u četvrtfinalu, zatim predstavnika Slovačke u polufinalu, te je na kraju, u finalnoj borbi, savladao drugog predstavnika naše države, Hlapovića.

     

    Već narednog vikenda, njih dvoje čeka još jedna veoma jaka međunarodna provera u Sarajevu. Tamo će nastupiti i Marko Rađenović, takođe član KBS Internacional.

     

    Zoran Bogaroški

     

    bogdan drašković marina đekić

     

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport