• Mačevalački klub Omladinac dostojno predstavljao Srbiju na kupu u Osijeku

    Takmičari Mačevalačkog kluba Omladinac iz Zrenjanina minulog vikenda su učestvovali na šestom po redu međunarodnom mačevalačkom kupu u Osijeku.   Na takmičenju je nastupilo više od 500 takmičara, koji su odmerili snage u disciplini mač za uzrast od 11 do 23 godine, kao i za veterane.   PROČITAJTE JOŠ: Pioniri i kadeti VK Begej 1883 […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Mačevalački klub Omladinac dostojno predstavljao Srbiju na kupu u Osijeku

    Takmičari Mačevalačkog kluba Omladinac iz Zrenjanina minulog vikenda su učestvovali na šestom po redu međunarodnom mačevalačkom kupu u Osijeku.

     

    Na takmičenju je nastupilo više od 500 takmičara, koji su odmerili snage u disciplini mač za uzrast od 11 do 23 godine, kao i za veterane.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Pioniri i kadeti VK Begej 1883 takmičili se u prvom kolu Omladinske lige Srbije

     

    Mačevalački klub Omladinac su predstavljala 22 takmičara. Najbolje rezultate među njima postigli su Magdalena Ćika, David Matić, Isidora Bikić i Aleksandar Šipovac. Oni su osvojili treća mesta u svojim kategorijama.

     

    Aleksandar Vasilić je zauzeo peto mesto, Isidora Doroški sedmo, a Maša Kukić osmu poziciju.

     

    Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    – MK Omladinac je završio kao prvoplasirani klub u Srbiji, kako po broju takmičara koji su učestvovali, tako i po broju osvojenih medalja na samom turniru. Četiri bronze od ukupno pet medalja. Ovo je još jedno u nizu takmičenja na kom smo ustanovili da je naša spremnost na vrlo visokom nivou. Očekuje nas još nekoliko domaćih i međunarodnih turnira do kraja sezone, a krajnji rezultat ćemo videti na državnim prvenstvima koja će se održati u maju i junu ove godine – rekla je za portal zrenjaninski.com pomoćni trener MK Omladinac Teodora Golić.

     

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport