• „Luda družina“ uspela da izvuče bod na gostovanju (Foto)

    KMF Samo pravo – KMF SAS 3:3 (poluvreme 3:1)   U premijernom meču 9. kola Druge futsal lige Srbije, u petak, 9. novembra, u zemunskoj hali Pinki, futsaleri zrenjaninskog SAS-a odigrali su nerešeno protiv veoma kvalitetne, drugoplasirane na tabeli ekipe Samo pravo.   Fantastičan meč, sa mnoštvo lepih poteza, golova, ali i odbrana odličnih golmana […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    „Luda družina“ uspela da izvuče bod na gostovanju (Foto)

    KMF Samo pravo – KMF SAS 3:3 (poluvreme 3:1)

     

    U premijernom meču 9. kola Druge futsal lige Srbije, u petak, 9. novembra, u zemunskoj hali Pinki, futsaleri zrenjaninskog SAS-a odigrali su nerešeno protiv veoma kvalitetne, drugoplasirane na tabeli ekipe Samo pravo.

     

    Fantastičan meč, sa mnoštvo lepih poteza, golova, ali i odbrana odličnih golmana na obe strane, zadovoljio je sve prisutne gledaoce.

     

    Domaća ekipa je mnogo bolje otvorila ovaj susret, te je golom Inajetovića u 4. minutu povela sa 1:0. Nakon ovog pogotka, domaći su stvarali još nekoliko šansi, ali fantastični Rodić sprečio je domaćine da uvećavaju stečenu prednost. Izjednačenje izabranicima Milivoja Batinice doneo je u 14. minutu Radenković, ali radost Zrenjaninaca nije dugo trajala, jer je domaća ekipa već u sledećem minutu, prelepim golom Markovića, ponovo došla u vođstvo. Na 3:1 povisio je svojim drugim pogotkom Denis Inajetović u samom finišu prvog poluvremena, kada je nakon kontre uspeo da „proturi“ kroz noge loptu golmanu Rodiću i postigne pogodak.

     

    Drugih 20 minuta doneli su još kvalitetniji futsal. Stvarale su se šanse, ali su oba golmana briljirala. Tako je bilo sve do 32. minuta, kada je Živanov nakon fantastičnog šuta uspeo da smanji prednost domaće ekipe na 3:2. I kada su svi pomislili da će bodovi ostati u Zemunu, drugim pogotkom Živanova „Luda družina“ ipak dolazi do veoma važnog boda.

     

    U narednom kolu, SAS će na parketu Kristalne dvorane dočekati SK Ekonomist iz Beograda.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport