• LOPOVI PROVALILI U KLUPSKE PROSTORIJE I UKRALI LOPTE!

    MELENCI – Fudbalski klub Rusanda iz Melenaca našao se u velikoj neprilici nakon što su provalnici, koji su poharali stadionske prostorije, odneli fudbalske lopte, kao i mreže za lopte.     Zbog nezavidne finansijske situacije klub je jedno vreme organizovao treninge bez lopti, krajnje neobično i nefunkcionalno u ovoj vrsti sporta.   – U ovoj […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    LOPOVI PROVALILI U KLUPSKE PROSTORIJE I UKRALI LOPTE!

    MELENCIFudbalski klub Rusanda iz Melenaca našao se u velikoj neprilici nakon što su provalnici, koji su poharali stadionske prostorije, odneli fudbalske lopte, kao i mreže za lopte.

     

    Fudbalski klub Rusanda
    Stigle nove lopte (Foto: FK Rusanda)

     

    Zbog nezavidne finansijske situacije klub je jedno vreme organizovao treninge bez lopti, krajnje neobično i nefunkcionalno u ovoj vrsti sporta.

     

    – U ovoj teškoj situaciji, imajući u vidu da je prvenstvo blizu, a finale kupa još bliže, u susret nam je izašao član uprave Srđan Đurić, veliki simpatizer i donator kluba. Srđan je poklonio klubu novih deset lopti i klub mu je na tome veoma zahvalan – kaže Dejan Kuručev, rezervni golman Rusande, a inače i promoter kluba na internetu i društvenim mrežama.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    Tagovi:

  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 1

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport