• Lenka Stojanov nas je ponovo obradovala zlatnom medaljom!

    Samo dan nakon velikog uspeha kadeta OJK Proleter na Prvenstvu Vojvodine, mlađe uzrasne kategorije zrenjaninskih džudista napravile su odlične rezultate.   Mlade džudoke Proletera u nedelju, 16. februara, nastupale su na Međunarodnom turniru u Rumi. U konkurenciji preko 400 takmičara iz 40 klubova iz Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Slovenije i Rumunije, mladi džudisti iz […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Lenka Stojanov nas je ponovo obradovala zlatnom medaljom!

    Samo dan nakon velikog uspeha kadeta OJK Proleter na Prvenstvu Vojvodine, mlađe uzrasne kategorije zrenjaninskih džudista napravile su odlične rezultate.

     

    Mlade džudoke Proletera u nedelju, 16. februara, nastupale su na Međunarodnom turniru u Rumi. U konkurenciji preko 400 takmičara iz 40 klubova iz Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Slovenije i Rumunije, mladi džudisti iz našeg grada, predvođeni trenerom Tomislavom Kohajmom, ostvarili su zavidne rezultate.

     

    Pročitajte još: Stenes pružio sjajan otpor, malo je falilo da napravi iznenađenje

     

    Lenka Stojanov, po običaju, obradovala nas je novim zlatom. Nikola Medan i Nemanja Ristić poklekli su u finalnim borbama u svojim težinskim kategorijama, te su ovog puta morali da se zadovolje srebrnim medaljama.

     

    Anja Kuručev, Ognjen Vukobrat i Vuk Tankosić su osvojili treća mesta i okitili se bronzanim odličjima.

     

    Zoran Bogaroški

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport