• Lazar Pešić (FK Potisje): Očekujem da do kraja prvenstva igramo kao što smo u nedelju

    Prošlog vikenda je, nakon zimske pauze, nastavljeno prvenstvo A lige Fudbalskog saveza grada Zrenjanina, a 12. kolo obeležio je susret između Bilećanina iz Sečnja i Potisja iz Knićanina, prvoplasirane i drugoplasirane ekipe na tabeli.   Oko 100 gledalaca došlo je na stadion u Knićaninu da isprati ovaj derbi, a očekivala se jedna veoma neizvesna utakmica. […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Lazar Pešić (FK Potisje): Očekujem da do kraja prvenstva igramo kao što smo u nedelju

    Prošlog vikenda je, nakon zimske pauze, nastavljeno prvenstvo A lige Fudbalskog saveza grada Zrenjanina, a 12. kolo obeležio je susret između Bilećanina iz Sečnja i Potisja iz Knićanina, prvoplasirane i drugoplasirane ekipe na tabeli.

     

    Oko 100 gledalaca došlo je na stadion u Knićaninu da isprati ovaj derbi, a očekivala se jedna veoma neizvesna utakmica. Ipak, ispostavilo se da su domaćini bili dosta spremniji, pa su savladali goste rezultatom 4:1 (3:0).

     

    PROČITAJTE JOŠ: Bravo, devojke: Pobeda odbojkašica Proletera na gostovanju u Krajišniku

     

    Strelci za Potisje bili su Bojan Novković u 7, Miloš Milosavljević u 32, Lazar Pešić u 34. i Željko Kodić u 61. minutu utakmice. Gol za Bilećanin postigao je Strahinja Ognjenović u 54. minutu susreta.

     

    – Od prvog do poslednjeg sudijskog zvižduka bili smo bolja ekipa. Svaki igrač je dao maksimum na terenu. Zahvalio bih se svojim saigračima i treneru Sretenu Stojilkoviću na pobedi jer bez njih ovakav rezultat ne bismo ostvarili – izjavio je za portal zrenjaninski.com centralni napadač Potisja Lazar Pešić, jedan od igrača koji je u nedelju zatresao protivničku mrežu.

     

    Lazar je rođen 29. juna 2002. godine, iz Knićanina je, a pre Potisja je igrao za fudbalske klubove Vojvodina iz Perleza i Titel. U Potisje je stigao prošlog leta na poziv trenera Stojilkovića.

     

    – Kako smo krenuli na početku aktuelne sezone, i više smo nego zadovoljni drugom pozicijom na kraju prvog dela prvenstva. Sigurno je mogao još koji bod više da se izvuče, ali šta je tu je, idemo dalje – ističe Pešić.

     

    Posle pobede ostvarene u nedelju na domaćem terenu, Potisje se približilo jesenjem prvaku Bilećaninu. Sečanjci im sada beže za pet bodova.

     

    – Očekujem od mojih saigrača da igraju do kraja prvenstva ovako. Voleo bih da moje selo vratimo u Područnu ligu jer tu i pripadamo. U narednom kolu dočekujemo Naftagas iz Boke i verujem da možemo izaći kao pobednici iz te utakmice – naglasio je Lazar Pešić.

     

    Rezultati 12. kola (26. mart):

     

    Naftagas (B) – Tamiš 0:1,

    OFK Gradnulica – Zadrugar 4:0,

    Mladost (L) – Lehel 1:2,

    Partizan Tomaševac – Mladost (BB) 0:5,

    OFK Klek – Borac 1:3,

    Potisje – Bilećanin 4:1.

     

    Poredak: Bilećanin (Sečanj) 28, Potisje (Knićanin) 23, Lehel (Zrenjanin) 22, Mladost (Belo Blato) 20, OFK Gradnulica (Zrenjanin) 19, Naftagas (Boka) 18, Borac (Zrenjanin) 17, Tamiš (Farkaždin) 17, OFK Klek 17, Zadrugar (Lazarevo) 11, Partizan Tomaševac 8, Mladost (Lukićevo) 2 boda.

     

    Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Raspored 13. kola (2. april, 16 časova): Potisje – Naftagas (B), Bilećanin – OFK Klek, Borac – Partizan Tomaševac, Mladost (BB) – Mladost (L), Lehel – OFK Gradnulica, Zadrugar – Tamiš.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport