• KUP ZRENJANINA: Plivačka elita i ove godine na Gradskom bazenu

    Plivački klub Proleter je i ove godine organizator plivačkog mitinga „Grand prix – Kup Zrenjanina“. Miting, inače 26. po redu, održaće se od 1. do 4. novembra na Gradskom bazenu.   Od ove godine takmičenje se nalazi u zvaničnom kalendaru Svetske plivačke federacije kao kvalifikaciono za Svetsko prvenstvo u plivanju.   Potvrđen je dolazak preko […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    KUP ZRENJANINA: Plivačka elita i ove godine na Gradskom bazenu

    Plivački klub Proleter je i ove godine organizator plivačkog mitinga „Grand prix – Kup Zrenjanina“. Miting, inače 26. po redu, održaće se od 1. do 4. novembra na Gradskom bazenu.

     

    Od ove godine takmičenje se nalazi u zvaničnom kalendaru Svetske plivačke federacije kao kvalifikaciono za Svetsko prvenstvo u plivanju.

     

    Potvrđen je dolazak preko oko 500 takmičara iz Slovenije, Mađarske, Rumunije, BiH, Republike Srpske, Crne Gore, Makedonije, Italije, Bugarske, Turske, Grčke, Sirije, Alžira i Srbije.

     

    Kao i svake godine, na takmičenju će učestvovati mnogi najbolji plivači iz okruženja i Srbije, a o kvalitetu rezultata na takmičenju svedoči mnogo oborenih nacionalnih rekorda kao i rekorda takmičenja.

     

    Na takmičenju će učestvovati i reprezentacije Sirije, Egipta, Bugarske, Turske i Grčke, kao i nekoliko plivača, osvajača medalja sa evropskih prvenstava (Stjepanović, Silađi, Oder, Apostolakis, Gunar…)

     

    Na programu su, u prepodnevnim satima, kvalifikacione trke, a popodne polufinala i finala s početkom u 18 časova.

     

    Svečano otvaranje mitinga predviđeno je za četvrtak, 1. novembar, u 17.45 časova, na Gradskom bazenu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport