• Kup Zrenjanina iz godine u godinu okuplja sve više plivača

    Grad Zrenjanin i Plivački klub Proleter biće od četvrtka do nedelje domaćini 26. Plivačkog mitinga „Grand prix – Kup Zrenjanina 2018“.   O plivačkom takmičenju koje je uvršteno u kalendar evropske i svetske plivačke federacije bilo je reči na današnjoj konferenciji za novinare.   – Ovo je 26. put po redu da organizujemo takmičenje koje […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Kup Zrenjanina iz godine u godinu okuplja sve više plivača

    Grad Zrenjanin i Plivački klub Proleter biće od četvrtka do nedelje domaćini 26. Plivačkog mitinga „Grand prix – Kup Zrenjanina 2018“.

     

    O plivačkom takmičenju koje je uvršteno u kalendar evropske i svetske plivačke federacije bilo je reči na današnjoj konferenciji za novinare.

     

    – Ovo je 26. put po redu da organizujemo takmičenje koje raste iz godinu u godinu i okuplja sve više takmičara, čime se ponosimo – rekao je Branislav Vlaisavljević, direktor Plivačkog kluba Proleter, i pozvao Zrenjanince da prisustvuju takmičenju i bodre plivače.

     

    – Miting u Zrenjaninu postao je najbolji miting u regionu. Plivači vole da se takmiče u Zrenjaninu jer je sistem organizovan tako da se plivaju i kvalifikacije i polufinala i finala. Prijavljeno je oko 500 takmičara. Ove godine imamo prijavljene izuzetne takmičare i ekipe, a prvi put imamo i takmičare iz Afrike, tačnije Alžira – rekao je Dragan Jocić, direktor mitinga. – Izdvojio bih Grka Apostolasa, Turkinju Gunar, Mađara Danijela Dudaša… Od naših, plivaće sigurno Čaba Silađi, a Velimir Stjepanović je prijavljen, ali nije siguran jer je trenutno bolestan, istakao je Jocić.

     

    Plivački klub Proleter biće zastupljen sa oko 70 plivača, kadeta, juniora i seniora. Kako je Jocić istakao, najbolji najmlađi plivači biće nagrađeni učešćem tek da osete atmosferu na velikom mitingu.

     

    „Grand prix – Kup Zrenjanina“ počinje u četvrtak, 1. novembra, i traje do nedelje, 4. novembra. Kvalifikacije se plivaju prepodne od 10 sati, a polufinala i finala u popodnevnim satima.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport