• KUGLAŠKE LIGE ULAZE U ZAVRŠNICU

    Odlične muške i ženske ekipe

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    ZRENjANIN – Ženske seniorske ekipe i ove godine su odlične – nakon 16. odigranih kola Kristal je na drugom, a Banat na trećem mestu i, po svemu sudeći, to će biti i konačni poredak. Ovim plasmanom obe zrenjaninske ekipe obezbediće takmičenje u evropskim kupovima.

    kuglanje

    U prvoligaškom takmičenju, i muške ekipe su takođe odlične. Nakon 16. kola, Banat je na drugom, Kristal na trećem mestu.

    Da zrenjaninsko kuglanje ima naslednike, govore rezultati sa poslednjeg kvalifikacionog Kupa za mlade. U finalu koje će se održati 10. aprila, Zrenjaninaca će biti u svim kategorijama.

    U kategoriji pionira, za finale su se kvalifikovali Dejan Radonjić i Miloš Rajić, kod mlađih kadeta Vuk Boškov i Nikola Tadin, a kod starijih kadeta Božidar Jurišić.

    Kod pionirki u finale idu Miona Grujić, Anja Starjački i Renata Bodo. U kategoriji mlađih kadetkinja Leona Zarin i Višnja Živanović, a kod starijih kadetkinja Olivera Čikoš, Maša Grujić i Milica Perin.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    Tagovi:

  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport