• KUGLAŠICE „KRISTALA“ PUTUJU U ITALIJU

    ZRENJANIN – Kuglašice „Kristala“ putuju sutra u Italiju, na Svetski kup u kuglanju. Učešće na Kupu obezbedile su osvajanjem vicešampionskog mesta u domaćoj Super ligi. – Zapravo, dogodila se neuobičajena situacija, da se prvoplasirana ekipa „Pionir“ raspala i stav Kuglaškog saveza Srbije je da mi zauzmemo njihovo mesto – objašnjava za portal zrenjaninski.com Bosiljka Božić, […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    KUGLAŠICE „KRISTALA“ PUTUJU U ITALIJU

    ZRENJANIN – Kuglašice „Kristala“ putuju sutra u Italiju, na Svetski kup u kuglanju. Učešće na Kupu obezbedile su osvajanjem vicešampionskog mesta u domaćoj Super ligi.

    kuglanje

    – Zapravo, dogodila se neuobičajena situacija, da se prvoplasirana ekipa „Pionir“ raspala i stav Kuglaškog saveza Srbije je da mi zauzmemo njihovo mesto – objašnjava za portal zrenjaninski.com Bosiljka Božić, predsednica kluba.

    – U prelaznom roku „Kristal“ se igrački pojačao, i mislim da imamo realne šanse da ostvarimo dobar plasman i kvalifikujemo se za Ligu šampiona – dodaje Božić.

    U Italiju putuju nove članice „Kristala“ Zorica Barać, Hermina Lukač, Sanela Milosav, i standardne prvotimke Ana Budai, Dragana Dorožan, kapitenka, Marija Kresović, Hajnalka Milosav, Ljilja Frenc, Suzana Aćin, Gorica Stanić i dve kadetkinje Vladana Obrenić i Milena Jurišić. U sastavu ekipe su i Bosiljka Božić, predsednica kluba, i Milena Subin, sudija, kao i Velibor Višković, predstavnik sponzora.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport