• KOVAČEVIĆ I ORBAN OKIĆENI SREBROM I BRONZOM

    BEOGRAD – U subotu, 10. juna, na Adi Ciganliji u Beogradu je održano prvo kolo Mini lige Srbije u kajaku, u kojem je učestvovao i Kajak klub „Begej“ iz Zrenjanina sa 8 takmičara.     David Kovačević je osvojio srebrnu medalju u kategoriji MK-1 2005. godište, dok je Beatrix Orban osvojila bronzanu medalju u MK-1 […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    KOVAČEVIĆ I ORBAN OKIĆENI SREBROM I BRONZOM

    BEOGRAD – U subotu, 10. juna, na Adi Ciganliji u Beogradu je održano prvo kolo Mini lige Srbije u kajaku, u kojem je učestvovao i Kajak klub „Begej“ iz Zrenjanina sa 8 takmičara.

     

    kajak klub

     

    David Kovačević je osvojio srebrnu medalju u kategoriji MK-1 2005. godište, dok je Beatrix Orban osvojila bronzanu medalju u MK-1 2004. godište i srebro u MK-2 u 2004. godište sa Anom Horvat.

     

    Učešće su još uzeli i Vilmoš Kopi, koji je u kategoriji MK-1 2004. godište zauzeo 5. mesto, a sa svojim partnerima Nikolom Tatalovićem, Borisom Bajkučinom i Davidom Kovačevićem u MK-4 2004 – 2005. godište peto mesto od 11 posada.

     

    Nikola Kovačević je u konkurenciji kadeta zauzeo 7. mesto, a Biljana Vukov 4. mesto u kategoriji pionirki.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport