• Košarkaški klub Bagljaš poražen u Novom Sadu (Foto)

    U 3. kolu Muške regionalne lige Košarkaškog saveza Vojvodine Sever – grupa B, Košarkaški klub Bagljaš doživeo je poraz u gostima od novosadske ekipe I came to play.   Iako su gosti bili bolji u prvoj i poslednjoj četvrtini, krajnji rezultat bio je 56:50 (9:12, 14:12, 18:10, 15:16) za Novosađane.   Pročitajte još: Radnički osvojio […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Košarkaški klub Bagljaš poražen u Novom Sadu (Foto)

    U 3. kolu Muške regionalne lige Košarkaškog saveza Vojvodine Sever – grupa B, Košarkaški klub Bagljaš doživeo je poraz u gostima od novosadske ekipe I came to play.

     

    Iako su gosti bili bolji u prvoj i poslednjoj četvrtini, krajnji rezultat bio je 56:50 (9:12, 14:12, 18:10, 15:16) za Novosađane.

     

    Pročitajte još: Radnički osvojio ceo plen na „vrućem gostovanju“ u Sakulama

     

    – Bila je to utakmica sa dosta agresivnom odbranom na obe strane. U trećoj četvrtini smo imali najveći pad, sa dosta promašaja i izgubljenih lopti, što je dovelo do poraza. Sve čestitke pobednicima – kaže za portal zrenjaninski.com Dejan Ožegović, trener u KK Bagljaš.

     

    U narednom kolu, Košarkaški klub Bagljaš na domaćem terenu dočekuje ekipu KK Karađorđevo.

     

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport