• KONKURS ZA SUFINANSIRANJE SPORTSKIH AKTIVNOSTI

    ZRENJANIN – Gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić raspisao je konkurs za sufinansiranje programskih aktivnosti iz oblasti sporta za 2017. godinu. Dogodine će se sufinansirati školski sport, sportska rekreacija, takmičarski sport, sport osoba sa posebnim potrebama, kao i Sportski savez grada. Rok za predaju dokumentacije je 20. decembar, a konkursnu dokumentaciju je moguće preuzeti u prostorijama društvenih […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    KONKURS ZA SUFINANSIRANJE SPORTSKIH AKTIVNOSTI

    ZRENJANIN – Gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić raspisao je konkurs za sufinansiranje programskih aktivnosti iz oblasti sporta za 2017. godinu.

    Foto: Grad Zrenjanin
    Foto: Grad Zrenjanin

    Dogodine će se sufinansirati školski sport, sportska rekreacija, takmičarski sport, sport osoba sa posebnim potrebama, kao i Sportski savez grada.

    Rok za predaju dokumentacije je 20. decembar, a konkursnu dokumentaciju je moguće preuzeti u prostorijama društvenih delatnosti u Gradskoj upravi, ili na zvaničnoj internet prezentaciji grada.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport