• Konkurs za sufinansiranje programskih aktivnosti iz oblasti sporta

    Gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić raspisao je konkurs za sufinansiranje programskih aktivnosti iz oblasti sporta za 2019. godinu.   Za ove aktivnosti predviđeno je 50 miliona dinara.   Sredstvima iz budžeta planirano je da se finansiraju aktivnosti iz oblasti školskog sporta, sportske rekreacije, takmičarskog sporta… Biće finansiran i sport osoba sa posebnim potrebama, kao i aktivnosti […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Konkurs za sufinansiranje programskih aktivnosti iz oblasti sporta

    Gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić raspisao je konkurs za sufinansiranje programskih aktivnosti iz oblasti sporta za 2019. godinu.

     

    Za ove aktivnosti predviđeno je 50 miliona dinara.

     

    Sredstvima iz budžeta planirano je da se finansiraju aktivnosti iz oblasti školskog sporta, sportske rekreacije, takmičarskog sporta… Biće finansiran i sport osoba sa posebnim potrebama, kao i aktivnosti Sportskog saveza grada Zrenjanina.

     

    U konkursu je sugerisano da je novac iz budžeta, pre svega, namenjen za troškove kotizacije za takmičenja, za sudije, delegate, prevoz, rekvizite i opremu, stručnjake, sportske lekarske preglede, osiguranje sportista…

     

    Rok za predaju prijava je 11. januar.

     

    Sve detalje u vezi sa konkursom možete PROČITATI OVDE.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport