• KMF Novi Sad „oteo“ dvojicu igrača i „primorao“ ih da potpišu ugovore

    KMF Novi Sad je na neobičan i originalan način objavio da su Zrenjaninci Slobodan Boba Rajčević i Nikola Matijević postali članovi novosadske ekipe, koja nastupa u Prvoj futsal ligi Srbije.   Na video snimku, koji traje minut i po, a koji je KMF Novi Sad objavio na svom Instagram profilu, prikazano je kako maskirani muškarci […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    KMF Novi Sad „oteo“ dvojicu igrača i „primorao“ ih da potpišu ugovore

    KMF Novi Sad je na neobičan i originalan način objavio da su Zrenjaninci Slobodan Boba Rajčević i Nikola Matijević postali članovi novosadske ekipe, koja nastupa u Prvoj futsal ligi Srbije.

     

    Na video snimku, koji traje minut i po, a koji je KMF Novi Sad objavio na svom Instagram profilu, prikazano je kako maskirani muškarci dolaze džipovima u Zrenjanin i „kidnapuju“ Rajčevića. Zatim odlaze po Matijevića u Loznicu, za koju je nastupao prošle sezone.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Totalna dominacija mladog borca: Tomislav Milić ostvario i četvrtu pobedu!

     

    Rajčević i Matijević su nakon toga „primorani“ da potpišu ugovore sa novim klubom.

     

    „Uprava našeg kluba nije odmarala, već je punom parom radila na pojačanjima za predstojeću sezonu. Uz produžetak saradnje sa Radmanovićem, Popovićem, Aleksićem, Papovićem i Savkovićem, dva velika imena stižu u Novi Sad. Nikola Matijević, sada već bivši futsaler Loznice, sa kojom je osvojio titulu prvaka države, nosiće naš dres u sezoni 2022/23. Uz Nikolu, svima dobro poznato ime na srpskoj, ali i evropskoj futsal sceni, popularni Boba Rajčević postaje Novosađanin“, naveo je KMF Novi Sad u opisu snimka.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Klub je na kraju stavio napomenu da je video isključivo šaljivog karaktera i da služi u marketinške svrhe.

     

     

    View this post on Instagram

     

    A post shared by KMF Novi Sad (@kmfnovisad)

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport